Skip to content
Upcoming

Ook de Nike Air Max 95 verschijnt binnenkort in een ‘Cuban Link’ colorway

9 juni 2020 20:03
Ook de Nike Air Max 95 verschijnt binnenkort in een ‘Cuban Link’ colorway

De Air Max 95 kwam voor het eerst op de wereld in 1995. Deze sneaker veranderde de wereld door de Max Air demping in de voorvoet en een uniek design. Deze toffe sneaker is door de jaren heen in ontzettend veel colorways verschenen en krijgt er weer een nieuwe colorway bij. En we hebben daarbij ook goed nieuws want er is al een releasedatum bekend en die is sneller dan je denkt. Volgende week vrijdag, 19 juni zal deze sneaker al releasen. De Air Max 95 ‘Cuban Link’ is gekleurd in bruine tinten en belooft een speciale te worden.

Nike Air Max 95 ‘Cuban Link’ | CZ0466-200

Deze Nike Air Max 95 is gekleed in bruine tinten gecombineerd met roze en wit. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat de lagen van licht naar donker lopen, met lichtroze in de bovenste laag en donkerbruin in de onderste laag. De tong en de veters beschikken over een witte kleur. De kleur roze komt terug in het branding logo op de tong. Als we verder kijken naar de zool zien we dat deze een donkerbruine kleur bevat met in de air-units een lichtgele kleur. Deze gele kleur komt terug in de mini Swoosh op het bovenwerk. Het design wordt afgemaakt met een gouden ketting die verbonden zit aan de veters.

Deze sneaker zal droppen op volgende week vrijdag, 19 juni. Vergeet geen wekker te zetten want om klokslag 09:00 zal dit paar online verschijnen op Nike.com. Aan deze sneaker hangt een prijskaartje van €180,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers deze maand nog meer droppen? Check dan onze releasekalender! Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 95 'Cuban Link'

CZ0466-200 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95 'Cuban Link'
Images by Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date