Skip to content
Staff Picks

Onze top picks WMNS zomer silhouetten

6 augustus 2023 20:33
Onze top picks WMNS zomer silhouetten

De zomer van 2023 is in volle gang en natuurlijk moeten we onze sneaker game daarop aanpassen. Bij Sneakerjagers begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om het juiste model te kiezen. Daarom hebben we onze favoriete WMNS-silhouetten voor de zomer voor jou op een rijtje gezet.

Ontdek welke sneakers perfect zijn voor deze zomer!

WMNS zomer sneakers

adidas Samba Decon ‘White’

Het adidas Samba model kwam tot leven in 1949, tot de dag van vandaag zijn we bekend met dit silhouet. De afgelopen jaren steeg de populariteit van het Samba model tot een waar hoogte punt, dat is dan ook de reden waarom je voor deze zomer zeker het Samba model moet coppen.

Wil je meer weten over het adidas Samba model? Lees hier: De ultieme adidas Samba FAQ

Asphaltgold
Foot Locker

adidas Samba Decon 'White'

IF0642 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Billie Eilish x Nike Air Force 1

De 21-jarige popsensatie Billie Eilish maakt langzaam maar zeker een naam voor zichzelf in de sneaker scene. In 2021 werd de Billie Eilish x Nike Air Force 1 gedropt. Als je een snelle blik werpt op de sneaker denk je een all white AF1 te zien, echter heeft deze Billie Eilish collab vele kenmerkende details.

De upper van de sneaker heeft een mozaïek patroon en is gemaakt van gerecycled textiel.

Nike

Billie Eilish x Nike Air Force 1 'White'

DZ3674-100 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

New Balance 530 ‘Munsell’

Als je denkt aan een populaire dad sneaker komt waarschijnlijk de New Balance 530 in je gedachten. Het silhouet begon als hardloop model, maar is geheel door de pop culture trend opgepakt. Bekijk via de onder staande knop waar je het 530 model kan bestellen.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de NB 530? New Balance 530 👟 van hardloopschoen tot fashionsneaker

43einhalb
43einhalb

New Balance 530 'Munsell'

MR530EMA · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

PUMA Bball Slipstream

De PUMA Bball Slipstream is gebaseerd op een PUMA basketbal silhouet uit de jaren 80. Door de sportgeschiedenis van de sneaker is het model comfortabel en heeft fijne stabiliteit.

PUMA

Puma Slipstream Bball 'Green'

393266-01 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar

De adidas Superstar heeft een rijke geschiedenis en staat vooral bekend als de sneaker van de hiphop groep Run D.M.C.. Anno 2023 is de adidas Super Star nog steeds een populair silhouet binnen adidas. De sneaker is van ver weg te herkennen door zijn kenmerkende rubberen zool, daarbij is het model makkelijk te stijlen met elke zomerse outfit.

adidas

adidas Superstar

EG4960 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders

VANS Classic Slip-on Stackform

Bekende modellen met een dikkere zool zie je steeds vaker terugkomen in het huidige straatbeeld. ook met de VANS Classic Slip-on is met een platformzool beschikbaar. Naast het feit dat de sneaker een opvallender design krijgt door de dikkere zool, loopt het VANS model ook nog een stuk comfortabeler.

Schuh
Vans

VANS Classic Slip-on Stackform

VN0A7Q5RTYQ · Prijs vanaf €32,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan High ‘Washed Pink’

In april 2023 kwam de Air Jordan High ‘Washed Pink’ uit. Door de licht roze kleur krijgt de AJ1 een zomerse uitstraling. Als jij nog op zoekt bent naar een nieuwe Air Jordan 1 High is de ‘Washed Pink’ een uitstekende keuze.

Asphaltgold

Air Jordan 1 High OG 'Washed Pink'

FD2596-600 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Slides

adidas Adilette 22

De adidas Adilette 22 heeft een futuristisch uiterlijk, deze feel is gecreëerd doordat de slide is ontworpen met de landschappen van buitenaardse planeten in gedachten. Ook is de Adilette water bestand, daarom is de slide perfect voor het strand.

Asphaltgold

adidas Adilette 22 'MX Wonder White'

IG5919 · Prijs vanaf €29,-

Naar alle aanbieders

Birkenstock Boston Suede

Maak je zomer outfit af met deze unieke slip-on. De Birkenstock Boston Suede maakt een basic outfit compleet. Het silhouet wordt vaak gedragen met sokken, dit is ideaal voor de frisse avonden.

Asphaltgold

Birkenstock Boston Mink Narrow Veloursleder Suede

1009543 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders

Wij hopen dat je nu precies weet welk silhouet je voor de zomer van 2023 je wilt scoren. Wil je meer artikelen zoals deze lezen? Druk dan op de onderstaande knop om alle Sneakerjagers artikelen te bekijken.