Skip to content
Staff Picks

Onze top picks adidas Gazelle van dit moment

26 februari 2023 19:57
Onze top picks adidas Gazelle van dit moment

Het adidas Gazelle model is geïntroduceerd in 1966 speciaal als een indoor sport sneaker. Inmiddels is het paartje uitgegroeid tot een van de go-to casual sneakers.

Het adidas model zijn we nooit echt uit het oog verloren, echter heeft het paartje de afgelopen jaren nog veel meer harten veroverd. Vele celebrities laten hun liefde voor de adidas Gazelle regelmatig zien, dit zorgt ervoor dat de populariteit van de sneaker alleen maar blijft stijgen. Zo zijn Harry Styles, Brad Pitt en Bella Hadid regelmatig te spotten in het Gazelle model.

Om jou te helpen met het uitzoeken van je favoriete adidas Gazelle, hebben wij onze top picks uitgekozen uit onze sneaker collectie. Ben je benieuwd naar de hele adidas Gazelle collectie? Klik dan op de buttom.

adidas Gazelle Indoor

De yellow colorway van de Indoor Gazelle heeft een vintage feel. De sneaker komt met een rubberen buitenzool, bovenwerk van suéde en textiel, leren voering en natuurlijk het iconische Gazelle logo aan de zijkant van het model.

Klik op de button hieronder om een overzicht van alle retailers die dit paartje verkopen te bekijken.

HIP

adidas Gazelle Indoor Women Supcol Footwear White Gold Metallic

HQ8716 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders

Gonz x adidas Aloha Super ‘One Black Eye’

Mark Gonzales beter bekent als Gonz is een Amerikaanse skateboarder. Op 14 februari 2023 kwam de samenwerking tussen de skater en adidas uit, deze collab werd de Aloha Super ‘One Black Eye’ genoemd.

Gonz houdt ervan om de Gazelle te gebruiken als skate sneaker, aangezien dit niet zijn eerste collab is met dit model. All the way back in 2008 bracht de skater al eerder een adidas Gazelle colab uit.

Klik hier voor meer samenwerkingen van adidas x Mark Gonzales.

adidas

Gonz x adidas Aloha Super 'One Black Eye'

HQ2032 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

adidas Y-3 Gazelle ‘Black’

Yohji Yamamoto is een Japanse modeontwerper en is samen met adidas het brein achter Y-3. Sinds 2003 werken de twee samen en heeft de Y-3 lijn al een hoop vooruitstrevende designs gebracht.

Dit Gazelle model heeft een Y-3 make-over gekregen. De simplistische stijl van Yohij is terug te zien in deze adidas classic. De adidas Y-3 maakt gebruik van zwartkleurig suède en witte hiel details. In gouden letters is de naam van de designer op de sneaker te zien.

END.

Dit is een van de drie adidas Y-3 Gazelle colorways.

adidas Y-3 Gazelle 'Black'

HQ6510 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle Bold

De zool van de adidas Gazelle Bold is extra dik en maakt gebruik van een drie-dubbele zool. Deze chunky middenzool geeft de sneaker een unieke look en zorgt voor demping en comfort. Bij adidas kan je deze kleurrijke Gazelle Bold ook nog eens personaliseren. Op de rechterfoto hieronder zie je hoe jouw eigen sneaker kunt personaliseren.

Klik op de button op je eigen adidas Gazelle Bold te coppen!

FOOTPATROL
adidas

adidas Gazelle Bold

H06126 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle

De adidas Gazelle in de zwarte colorway is een van de must haves voor in je kledingkast. De adidas Gazelle was de eerste adidas sneaker die gebruik maakte van suéde. Nu, zo’n 57 jaar later, blijft adidas trouw aan de originele vorm van de Gazelle.

Wil jij dit paartje coppen? Klik op de button om alle retailers te bekijken.

Asphaltgold

Adidas Gazelle

BB5476 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle ‘Red’

De adidas Gazelle met witte zool is in vele colorways beschikbaar. Naast de heldere kleuren hieronder, is het silhouet ook in neutral toned colorways te verkrijgen.

Check hier de volledige adidas Gazelle collectie.

HIP

adidas Gazelle Schuh

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Originals Gazelle

HP2881 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

adidas Originals GAZELLE

GY7337 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

adidas x Gucci Gazelle Burgundy Velvet

In onze top picks adidas Gazelle’s, kan de adidas x Gucci Gazelle Burgundy Velvet niet ontbreken. De adidas Gazelle x Gucci sneakers kwamen in 2022 uit en hebben alleen maar successen geboekt.

De populariteit van de sneaker is momenteel sky high, dit komt door het feit dat het model een perfecte mix is van de twee merken. Echter is dit niet de enige reden waarom de samenwerking op het Gazelle silhouet zo succesvol is.

Zo is popsensatie Harry Styles vaak te zien op het podium met de adidas x Gucci Gazelles. Harry’s fans hebben de schoenen de naam ‘Satellite Stompers’ gegeven. De sneaker is door de fans vernoemd naar het nummer ‘Satellite’, dit omdat de Britse zanger helemaal los gaat op dit nummer en de sneakers dan goed te zien zijn.

Sneakerjagers
Harry Styles Twitter

adidas x Gucci Gazelle Burgundy Velvet

707848 9STU0 6160 · Prijs vanaf €624,-

Naar alle aanbieders

Dit waren onze top picks adidas Gazelle modellen op dit moment. Klik hier om de hele collectie te bekijken. Welke Gazelle is jouw favoriet? Laat het ons weten via onze Instagram!