Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 Nike winterjassen en jacks in de dames sale

30 december 2021 15:41
Onze top 10 Nike winterjassen en jacks in de dames sale

Bij Nike is de seizoen sale van start gegaan. Naast mooie afgeprijsde sneakers zijn er ook verschillende kledingstukken in de sale. Eén van die categorieën zijn winterjassen en jacks. Wij zetten hier onze top 10 Nike winterjassen en jacks voor dames voor je op een rijtje.

Top 10 Nike winterjassen en jacks

1) Nike Sportswear Swoosh damesjack met rits

fleece jacket women

Het Nike Sportswear Swoosh jack zit heerlijk comfortabel. Dit komt onder andere door de dikke fleece laag wat lekker zacht aanvoelt. Ook heeft het jack een ruime pasvorm en een voering van mesh.

2) Nike Air Velours damesjack (Plus Size)

top 10 Nike winterjassen

Dit roze Nike Air velours jack is, zoals de naam al aangeeft, is gemaakt van zacht velours. Het jack heeft witte Nike Air logo’s met reliëf en een kort bomberjack model. De jas kun je makkelijk aan en uittrekken door de ritssluiting in het midden.

3) Nike trainingsjack voor dames

nike training jacket

Dit stoere Nike trainingsjack heeft een donkere paarse kleur en is geïnspireerd op vintage atletiekdesigns. Het jack is gemaakt van geweven materiaal, waardoor het comfortabel aanvoelt. Wanneer je dit jack nu draagt tijdens het trainen of alledaags, met de handige rits-zakken kun je jouw spullen veilig meenemen.

4) Nike Air Therma-FIT bomberjack met synthetische vulling voor dames

top 10 Nike winterjassen

Als je dol bent op bomberjacks is dit een goede aanwinst. Dit langere model is gemaakt met Nike’s Therma-FIT technologie. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het dragen van het jack wordt opgewarmd door je eigen lichaamswarmte. Door de grijze kleur en kleine, zwarte details past het jack bij veel outfits.

5) Nike Sportswear Icon Clash fleecejack voor dames

fluffy jacket

Het Nike Sportswear Icon Clash sherpajack is een echte eyecatcher. Het is gemaakt van zacht dik fleece in combinatie met geweven sportmateriaal voor een sportieve look. Als je goed kijkt, zie je dat het fleece gedeelte Swoosh logo’s bevat die in het reliëf zijn aangebracht. De voering van is gemaakt van microfleece, zo blijf je lekker warm bij koudere temperaturen.

6) Nike Sportswear Swoosh damesjack (grote maten)

nike plus size

Soepel, geweven materiaal is de basis van dit opvallende Nike Sportswear jack. Het jack heeft zakken aan de voorkant, waardoor je jouw spullen veilig kunt opbergen. Een leuk detail is het kleine Nike logo dat hangt aan de rits.

7) Nike Sportswear Essentials doorgestikt geweven damesjack

top 10 Nike winterjassen

Je ziet het misschien niet meteen, maar dit relatief dunne jack is perfect om te dragen bij lagere temperaturen. Het jack is namelijk gewatteerd en zit vol met lichte isolatie. Hierdoor hoef je geen grote pufferjack aan, zonder dat je het koud krijgt.

8) Nike Sportswear Femme damesjack (Plus Size)

top 10 Nike winterjassen

Als je van leuke prints houdt, is dit jack misschien iets voor jou. Het Nike Sportswear Femme jack is volledig bedekt met een vrolijke bloemenprint. Het is gemaakt van licht, geweven ripstopmateriaal en heeft een ruime pasvorm. Wat goed is om te weten, is dat de vezels van dit jack zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. Een duurzame keuze dus.

9) Nike Sportswear anorak voor dames

nike rain jacket

Was je nog opzoek naar een regenjas? Ga voor een stoere look met deze duurzame anorak. Deze Nike Sportswear jas is gemaakt van gerecycled semi-transparant TPU-materiaal. De anorak heeft stormflapzakken met rits, waardoor je je spullen droog kunt houden. De jas heeft een neutrale kleur en is gemaakt met meer dan 75% duurzame materialen.

10) Nike Sportswear Tech Pack damesjack

top 10 Nike winterjassen

Dit Nike Sportswear Tech Pack jack combineert verschillende materialen met elkaar. Zo is er gebruik gemaakt van mesh en transparant geweven materiaal. Hierdoor zijn er verschillende texturen en kleurvariaties te zien.

Nike winterjassen

Ben je benieuwd welke jassen en jacks nog meer te verkrijgen zijn in de Nike sale? Neem dan een kijkje op de Nike website. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de andere categorieën.

Dit zijn onze top 10 Nike winterjassen en jacks in de dames sale. Houd onze News pagina in de gaten via de Sneakerjagers App, zo mis je nooit meer een uitverkoop en leuke kortingen. Hier vind je ook onze Releasekalender waarmee je nooit meer een sneakerdrop mist.