Skip to content
Upcoming

Onze top 10 favoriete sneakers van Footshop

1 maart 2021 15:44
Onze top 10 favoriete sneakers van Footshop

Je favoriete sneakers en exclusive paartjes, je shopt ze allemaal bij Footshop. Het aanbod is breed en de keuze dus enorm. Trendy sneakers en toffe streetwear merken, het is allemaal te vinden bij Footshop. Je bekijkt hier de Sneakerjagers top 10 favoriete sneakers uit het Footshop aanbod!

Bij Footshop staan er heel wat te gekke paartjes op jou te wachten! Zo scoor je de nieuwe Nike Blazer met een vintage look en scoor je hier nog altijd de Nike Air Max 1 ‘Summit White’.

Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen!

Nike Blazer Mid ’77

De trendy Nike Blazer is nog altijd favoriet. De sneaker is de perfecte basis voor je outfit. Dit keer heeft het silhouette een vintage look gekregen. Het is de ultieme sneaker voor het komende seizoen!

Footshop | Nike Blazer

Nike Air Max 1 ‘Summit White’

Een Air Max 1 met een special effect! Bij de sneaker komt een doekje, waarmee je de witte upper van de sneaker kan vervangen door een stoere bruine look. Nike weet ons opnieuw te verrassen met een te gekke Air Max release! Je shopt de sneaker nog in de laatste maatjes bij Footshop.

Footshop

adidas Consortuim x Sankuanz Response CL

De ultieme dad-sneaker. De sportieve look van deze adidas is perfect in balans, zodat de sneaker ook in het dagelijks leven te rocken is! De sneaker is erg gewild, dus wees er snel bij.

Nike Space Hippie 04

Naast de te gekke look van de sneaker, is het paartje ook nog eens duurzaam gemaakt, door het gebruik van gerecyclede materialen. Daarnaast is het Space Hippie model van Nike ook nog eens super comfortabel. Je shopt meerdere colorways bij Footshop van het geweldige silhouette.

pssst, sommige colorways zijn in de SALE.

Footshop

adidas x Ivy Park Ultraboost OG

adidas en Beyonce’s Ivy Park hebben hun samenwerking voortgezet en brengen, naast een grote kleding collectie’s, ook 4 sneakers uit! Eén van deze paartjes is de onderstaande Ultraboost. De sneaker heeft een sportieve look, maar past ook perfect bij je dagelijkse outfit!

Footshop | adidas Ivy Park

Stüssy Benassi

Door de Nike x Stüssy slippers krijgen wij helemaal zin in de zomer! De badslippers zijn nog te krijgen in verschillende maten, in twee zomerse kleuren. Rock je favoriete merk op het strand of bij het zwembad!

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2

Na de release van Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon, is het silhouette populairder dan ooit. Verschillende colorways gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook wij zijn fan van de sneaker! Deze zwarte colorway is super stoer en is nu te scoren met korting bij Footshop.

Footshop | Nike Air Zoom Spiridon Cage 2

Vans x TAKA HAYASHI DIY

Design je Vans sneaker helemaal zoals jij het wil hebben! Met de bijbehorende versiersels en de richtlijnen op de sneaker maak je in een handomdraai je eigen, unieke Vans sneaker. Veel maten zijn nog te krijgen via Footshop. Laat je creativiteit gaan!

Nike Air Force 1 ’07 LV8

Een heel tof paartje, te vinden in de (online) schappen van Footshop. De Air Force 1 is nog altijd favoriet. De basketbalsneaker heeft dit keer nog extra basketbal details gekregen! Het kleurenpalet geeft de Air Force 1 nog een extra coole look!

Footshop | Air Force 1

Converse x Union

De Converse Chuck Taylor is een classic. Dit keer was de sneaker in handen genomen door Union. Ze hebben een getekend patroon toegevoegd op het bovenwerk, maar hebben de sneaker rustig gehouden door de verder witte details. Shop de sneaker in jouw maatje bij Footshop!

Je mist nooit meer een nieuwe release, door de Sneakerjagers releasekalender! Volg ons ook op Instagram voor toffe sneaker nieuwtjes, steals en nog veel meer andere content.