Skip to content
Events

Onze top 10 favoriete picks uit de Black Week sale van Snipes

25 november 2021 18:00
Onze top 10 favoriete picks uit de Black Week sale van Snipes

Het is bijna Black Friday en Snipes viert dit met de Black Week sale. Met de sale ontvang je tot wel 50% korting op meer dan 4000 artikelen! Van stevige puffer jacks tot aan stijlvolle crewnecks, bij Snipes vind je ze allemaal. Wij hebben onze favoriete picks van de website gepakt en voor je op een rijtje gezet.

Snipes Black Week

1. Snipes Small Logo Pufferjacket

We starten onze favoriete picks met een stevige winterjas van Snipes. Het item heeft een lichtblauw kleurtje gekregen en is dik opgevoerd. Daarnaast is de jas ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Snipes Small Logo Pufferjacket

2. Sean John Classic Crew Neck

Vervolgens hebben wij deze stijlvolle crewneck van Sean John. Het kledingstuk is volledig wit met op de borst het merk logo in het zwart gestikt. Door zijn simpele design is het item goed te combineren in meerdere outfits.

Snipes Black Week

3. Juicy Couture Darcie Shoulder Bag

Een ander item uit de Black Week sale, is dit schoudertasje van Juicy Couture. Het item is gemaakt van zwarte suède en heeft het merklogo met steentjes gezet. Combineer de tas met een track suit voor de ultieme throwback outfit uit de 2000.

Juicy Couture Darcie Shoulder Bag

4. adidas Originals Ozweego

De adidas Originals Ozweego is een erg opvallend paartje en is volledig wit met roze accenten. De schoen heeft een upper gemaakt van leer, mesh en suède en de zolen zijn verwerkt met een Adiprene-technologie. Dit maakt de schoen erg comfortabel.

adidas Originals Ozweego

5. Grimey GEM Crew Neck

Nu is het de beurt aan deze stijlvolle crew neck van Grimey. Het kledingstuk heeft een relaxte fit en heeft op de borst “Grimey” in het zwart geschreven. Het item is ook verkrijgbaar in het zwart.

Snipes Black Week

6. Warpedsense Smiley Chain

Sinds kort kun je ook sieraden bij Snipes vinden! Zo ook deze gouden Smiley Chain van Warpedsense. Draag het sieraad met een paar bijpassende oorbellen en geef je outfit een extra boost.

Snipes Black Week

7. Nike Blazer Low Platform

Een ander tof paartje die jij kunt scoren tijdens de Black Week sale bij Snipes, is de Nike Blazer Low Platform. De sneaker heeft een leren upper gekregen en komt in de kleur zwart. De overlay op de mudguard is gemaakt van zwart suède. De Swoosh op het middenpaneel is in het wit gestikt en matcht mooi met de verhoogde zolen.

Nike Blazer Low Platform

8. Levi’s Remi Utility Shirt

De Levi’s Remi Utility shirt combineert de kleuren rood, beige en bruin en heeft een oversized fit. Op de linkerborstzak is een kleine Levi’s tag te vinden.

Levi's Remi Utility Shirt

9. Vans Sk8-Hi

Ook de Vans Sk8-Hi is te vinden in de Black Week sale. De sneaker kleurt voornamelijk zwart en heeft op het middenpaneel het bekende checkerboard printje gekregen in het blauw en zwart. Op de tong zijn verschillende patches te vinden waarop de Vans en SE Bikes logos op gedrukt zijn.

Vans Sk8-Hi
Snipes Black Week

10. adidas Originals Hoofddoek

We sluiten onze lijst met favoriete picks af met de adidas Originals Hoofddoek. Het item is gemaakt van glanzend stof en is volledig in het zwart gezet. Over de hoofddoek heen is het adidas logo meerdere malen op gestikt. De randen hebben een wit kleurtje gekregen met de drie strepen van adidas.

adidas Originals Hoofddoek
Snipes Black Week

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Black Week sale van Snipes. Uiteraard vind je op de website nog een hele hoop andere toffe items die jij met hoge kortingen kunt scoren. Wil je liever zelf door de Black Week sale items kijken van Snipes? Klik dan op de knop hieronder!