Skip to content
Staff Picks

Onze Top 10 beste Veja sneakers in de sale

13 september 2021 20:21
Onze Top 10 beste Veja sneakers in de sale

Veja heeft een breed aanbod aan sneakers voor dames, heren en kinderen. Onlangs zijn ze gestart met een sale en zo zijn er verschillende Veja sneakers voor een zeer scherpe prijs bij hun in de sale te vinden.

Veja is een Frans schoenenmerk dat met name bekend staat om zijn duurzame toewijding. De sneakers worden namelijk al zeven jaar lang gemaakt van biologisch katoen, fair trade rubber en plantaardig gelooid leer.

Daarnaast is één op de drie schoenen van het Franse merk vegan. Deze schoenen komen uit de vegan collectie van Veja en zijn volledig gemaakt van diervriendelijke producten zonder bijproducten.

Om jou te helpen zoeken naar het perfecte paartje hebben wij een top 10 samengesteld met de beste Veja sneakers in de sale. De schoenen uit deze lijst kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil jij liever zelf zien welke schoenen van Veja allemaal in de sale zijn? Klik dan op de knop hieronder.

1. Veja Rio Branco Alveomesh Nautico Methol Steel

We beginnen de lijst met de Veja Rio Branco Alveomesh Nautico Methol Steel. Het bovenwerk van dit paartje heeft een kleurenschema waarbij verschillende tinten van blauw samenkomen. De basis is gemaakt van donkerblauwe mesh, met suède overlays in het lichtblauw. Deze zijn te vinden op de mudguard, de veters en de hiel. Aan de zijkant is een witte V-logo te vinden. Verder heeft het model een witte middenzool, met een zwarte buitenzool. Aan de onderkant van de buitenzool zitten nopjes.

Het model is van €115,00 naar €90,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Bijsmaak. Is dit iets voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Veja Rio Branco

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. Veja Condor Mesh Detail

Zoals de naam al verklapt heeft is het bovenwerk van de Veja Condor Mesh Detail voornamelijk gemaakt van mesh. Over het mesh heen zijn overlays te vinden op de mudguard, veters en hiel. De basis van het model is wit, met een aantal grijze accenten. Aan de zijkant van het model is het grijze V-logo te vinden. Verder bevat het model een trekker op de hiel en donkergrijze veters. De middenzool van het silhouet is wit, met een donkergrijze buitenzool.

Het model is van €155,00 naar €93,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Farfetch. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

Veja Condor mesh-detail

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

3. Veja Men’s Venturi Ripstop Running Style Trainers

De Veja Men’s Venturi Ripstop Running Style Trainers heeft een bovenwerk waarvan het basis gemaakt is van ripstopmaterialen. Over de ripstopmateriaal heen zijn leren overlays te vinden op de mudguard, de veters en de hiel. Aan de zijkant van het model is het V-logo te vinden en is er nog een trekker op de hiel te vinden. Verder heeft het silhouet een verhoogde middenzool en een geribbelde buitenzool. Ten slotte heeft de sneaker een volledig zwarte jasje aan.

Het model is van €152,00 naar €76,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Goggles en Allsole. Lijkt dit wat voor jou? Klik dan op de knop onder de afbeelding.

Veja Men's Venturi Ripstop Running Style Trainers

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

4. Veja WMNS Campo

De Veja WMNS Campo heeft een simpele, maar stijlvolle kleurenschema. Het model heeft een lederen bovenwerk, waarvan de basis wit gekleurd is. Aan de zijkant is een zwarte V-logo te vinden, deze matcht met de zwarte hieltab. Verder heeft het model een off-white middenzool, met een witte buitenzool. Om het paar helemaal af te maken staat er ‘Veja’ in het goud geschreven op de hiel.

Het model is van €125,00 naar €85,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van SNEAKERSNSTUFF. Lijkt dit wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Veja Wmns Campo

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Veja WMNS Rio Branche

De Veja WMNS Rio Branche heeft een bovenwerk waarbij verschillende materialen samenkomen. Het bovenwerk is gemaakt van witte mesh, met beige overlays gemaakt van suède. De overlays zijn te vinden op de mudguard, veters en hiel. Aan de zijkant van de sneaker is een groene V-logo te vinden, deze matcht met zijn groene hieltab. Verder bevat het model een witte middenzool, met een bruine buitenzaal. Aan de onderkant van de buitenzool zitten nopjes.

Het model is van €115,00 naar €63,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van hhv. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

Veja Rio Branco WMN

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

6. Veja V-10 CWL

De Veja V-10 CWL heeft een wit bovenwerk dat voornamelijk gemaakt is van leer. Aan de zijkant is het V-logo te vinden in licht paars. Verder is het midden- en buitenzool van het model beige gekleurd en matchen deze met de hieltab.

Het model is van €130,00 naar €91,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Footdistrict. Klik op de afbeelding hieronder om de sneaker te bestellen.

Veja V-10 CWL

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

7. Veja Condor 2 Alveomesh Low-Top

De Veja Condor 2 Alveomesh Low Top heeft een zwart en donkerblauwe kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, waarover zwarte overlays te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel. Het model heeft een witte V-logo aan de zijkant van de schoen en een zwarte trekker op de hiel. Verder heeft het model een witte middenzool, met een zwarte buitenzool.

Het model is van €144,00 naar €115,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Farfetch. Lijkt dit wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Veja Condor 2 Alveomesh low-top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

8. Veja Nova Low-top

De Veja Nova Low-top heeft een spierwit bovenwerk gemaakt van canvas, waar aan de zijkant een rode V-logo te vinden is. De middenzool van het model is gemaakt van rubber en is off-white van kleur. Verder heeft het model een geribbelde buitenzool.

Het model is van €85,00 naar €60,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Footdistrict. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te bestellen.

Veja Nova low-top

NA012005 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

9. Veja Ventura Hexamesh

Het bovenwerk van de Veja Ventura Hexamesh is gemaakt van mesh, waarover suède overlays te vinden zijn. De mesh is wit, met beige overlays. Aan de zijkant is een roze V-logo te vinden. Verder heeft het model een verhoogde off-white middenzool en een bruine, geribbelde buitenzool.

Het model is van €145,00 naar €102,00 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Footdistrict. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

VEJA Venturi Hexamesh

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

10. Veja SDU RT B-Mesh W

We sluiten de lijst af met de Veja SDU RT B-Mesh W. Het model heeft een zwart bovenwerk gemaakt van mesh. Over het mesh heen zitten overlays. Deze zijn te vinden op de mudguard, veters en hiel. Aan de zijkant van het paar is een witte V-logo te vinden, deze matcht met zijn witte middenzool. Verder heeft de sneaker een zwarte buitenzool waar aan de onderkant nopjes te vinden zijn en een beige hieltab.

Het model is van €99,90 naar €69,90 gegaan en is verkrijgbaar op de website van Allike. Klik op de afbeelding hieronder om gauw een paar te bestellen.

Veja SDU RT B-Mesh W

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Tot zover onze Top 10 beste Veja sneakers in de sale. Ben jij benieuwd welke sneakers binnenkort uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter. Zo mis jij nooit meer een release!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date