Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 beste picks uit de sale van Snipes

18 oktober 2021 20:00
Onze top 10 beste picks uit de sale van Snipes

Momenteel is er een sale gaande bij Snipes en zijn er een hoop artikelen scherp afgeprijst. Zo shop je de leukste kleding, schoenen en accessoires voor het hele gezin. Om je te helpen zoeken naar de perfecte items, hebben wij onze top 10 beste sale picks van Snipes op een rijtje gezet.

1. Reebok Club C Double Geo

Allereerst hebben wij de Club C Double Geo van Reebok. De sneaker is speciaal voor de dames gemaakt en komt gekleed in een lichtpaarse colorway. Het paar heeft een suède upper met het Reebok logo op het middenpaneel en tong gestikt. De sneaker is door de sale scherp afgeprijst en is van €99,99 naar €70,00 gegaan.

Reebok Club C Double GEO
Snipes sale

2. Nike Windjack

Vervolgens hebben wij dit donkerblauwe Nike jack voor de heren. De jas is licht opgevoerd en is speciaal gemaakt om bescherming aan te bieden tegen de koude winterdagen. Verder heeft het jack een capuchon die onder in de kraag opgeborgen kan worden. De prijs van dit jack is van €149,99 verlaagd naar €100,00.

Nike NSW TE UL HD M65 Jack
Snipes sale

3. Tommy Jeans Denim Bucket Hat

Om je outfit een extra boost te geven, hebben wij deze stijlvolle Tommy Jeans Bucket Hat. Het item is gemaakt van donkerblauwe denim met het Tommy Jeans logo aan de voorkant gestikt. De bucket hat had een prijs van €49,99 maar is nu verlaagd naar €30,00.

Tommy Jeans TJW Heritage Denim Bucket Hat
Snipes sale

4. New Balance 997

Voor de kinderen hebben wij de New Balance 997. De sneaker komt gekleed in een zwart en rode colorway, met het witte ‘N’ logo op het middenpaneel. Verder draagt de schoen een witte middenzool en wordt deze ondersteund met een rode buitenzool. De schoen is van €64,99 verlaagd naar €40,00.

New Balance 997
Snipes sale

5. Urban Classics Viscose Shirt

Ook het Viscose shirt van Urban Classics is een goede toevoeging aan jouw kledingkast. Het shirt bevat een donker gekleurde tie dye printje waardoor het item een chique uitstraling krijgt. In de sale is het shirt van €29,99 naar €20,00 gegaan.

Urban Classics Viscose Tie Dye Resort Shirt
Snipes sale

6. New Era 39Thirty MLB New York Yankees Essentials

Een ander tof sale item op de website van Snipes, is deze pet van New Era. Het item komt gekleed in een donkergroen jasje met het New Era en ‘NY’ logo in het oranje. De cap had een prijs van €25,99 en is nu afgeprijsd naar €20,00.

New Era 39THirty MLB New York Yankees Essentials
Snipes sale

7. Vans Old Skool (Retro Court)

Ook de Vans Old Skool is een echte eyecatcher en mag niet ontbreken in onze beste picks. De sneaker heeft een suède bovenwerk waar de kleuren blauw, groen, roze en paars samenkomen. De zolen zijn wit en worden ondersteund met bruine buitenzolen. Het paartje is door de sale flink afgeprijsd en is van €79,99 naar €50,00 gegaan.

Vans Old SKool (Retro Court)
Snipes sale

8. Alpha Industries Bomberjack

Deze stoere bomberjas van Alpha Industries is speciaal voor de kinderen. De jas is volledig rood met een aantal elementen die verwijzen naar NASA. Zo is het Amerikaanse vlag en het NASA embleem op de mouwen geborduurd. Op de binnenvoering van het kledingstuk is een sterrenprintje te vinden, deze verwijst naar de ruimte. Het item had een originele prijs van €109,99 en is door de sale verlaagd naar €70,00.

Alpha Industries Junior MA-1 TT NASA
Snipes sale

9. Eastpak BUMBAG DOUBLE

De Eastpak BUMBAG DOUBLE heeft een geel kleurenschema met het Eastpak logo aan de voorkant. Daarnaast heeft dit heuptasje nog twee grote zakken aan de voorkant. In de sale is de tas in prijs verlaagd en kost het item nu €25,00 in plaats van €39,99.

Eastpack BUMBAG DOUBLE
Snipes sale

10. Fubu Athletics Pinstripe Harlem Jersey

We sluiten onze reeks met beste picks af met de Fubu Athletics Pinstripe Harlem Jersey. Het kledingstuk heeft een blauw kleurenschema met ‘Harlem 05’ op de borst gestikt. Verder zijn er een aantal emblemen op de jersey te vinden en is het Fubu logo aan de onderkant te vinden. Het kledingstuk is door de sale van €59,99 naar €40,00 gegaan.

Fubu Athletics Pinstripe Harlem Jersey
Snipes sale

Tot zo ver onze beste picks van sale items bij Snipes. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kun je natuurlijk op de website van Snipes een hoop andere afgeprijsde artikelen vinden.

Wil jij meer van zulke lijsten zien? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.