Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de nieuwe zomercollectie van Footshop

22 mei 2022 10:13
Onze favorieten uit de nieuwe zomercollectie van Footshop

Volgende maand, op 21 juni 2022, gaat alweer de zomer van start. Het is nog heel even wachten op het heerlijke zonnetje. Bij warme temperaturen hoort natuurlijk een zomeroufitje. Daarom komt Footshop met een nieuwe zomercollectie, waardoor jij stijlvol het seizoen in kunt gaan. Om jullie een impressie te geven, hebben wij voor jullie onze favorieten items op een rijtje gezet. Wil je liever het gehele aanbod bekijken? Klik dan op de button hieronder!

Footshop zomercollectie

ADIDAS ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL TIE-DYED TEE

Dit T-shirt is gemaakt van katoen, waardoor het een sterk en slijtvast shirt is. Het tie-dye patroon geeft een stijlvolle look aan het shirt. Je ziet vooral de kleuren rood, roze en wit op het shirt. Door deze lichte kleuren is het perfect voor de zomer.

ADIDAS ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL TIE-DYED TEE
ADIDAS ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL TIE-DYED TEE FOOTSHOP COLLECTIE

NIKE SPORTSWEAR DRI-FIT WOVEN SHORTS

In de zomer kan het nogal warm zijn, deze shorts zijn perfect voor warm weer. Het bevat namelijk Dri-FIT technologie, waardoor je lang droog en comfortabel blijft tijdens het zweten. De grijze kleur is overal mee te matchen.

NIKE SPORTSWEAR DRI-FIT WOVEN SHORTS
NIKE SPORTSWEAR DRI-FIT WOVEN SHORTS FOOTSHOP COLLECTIE

COMME DES GARÇONS PLAY GOLD EMBLEM TEE

Dit minimalistische shirt heeft een subtiel gouden hart op de borst gekregen, wat een speelse look geeft. Het shirt is gemaakt van katoen, wat zorgt voor comfort.

COMME DES GARÇONS PLAY GOLD EMBLEM TEE
COMME DES GARÇONS PLAY GOLD EMBLEM TEE FOOTSHOP COLLECTIE

HAN KJØBENHAVN SUIT SHORTS

Één ding is zeker met deze shorts ben je in ieder geval stijlvol. Doordat de shorts een korte versie van een pantalon zijn, geven ze een chique look aan je outfit. Daarnaast wordt vocht verdampt doordat er wol in de broek is verwerkt.

HAN KJØBENHAVN SUIT SHORTS
HAN KJØBENHAVN SUIT SHORTS FOOTSHOP COLLECTIE

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR 70 HI

Wie kent ze niet? De Chuck Taylor All Star 70. Een schoen die elke outfit compleet maakt. De schoenen zijn kenmerkend voor de rubberen zool, de rubberen neus, het logo aan de binnenkant en het canvas bovenmateriaal.

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR 70 HI
CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR 70 HI FOOTSHOP COLLECTIE

CHAMPION PREMIUM CREWNECK SHORTSLEEVE SWEATSHIRT

Dit zwarte shirt past bij iedere outfit. Het logo van Champion op de borst en op de mouw geven toch net even een extra detail aan het shirt.

CHAMPION PREMIUM CREWNECK SHORTSLEEVE SWEATSHIRT
CHAMPION PREMIUM CREWNECK SHORTSLEEVE SWEATSHIRT FOOTSHOP COLLECTIE

ADIDAS SHORTS

Deze shorts zijn een echte must-have voor de zomer. Het lichtgewicht plissé valt casual en soepel rond je lichaam, en met het trekkoord in de elastische taille vind je altijd de perfecte pasvorm. De shorts kunnen je dus optimaal comfort bieden.

ADIDAS SHORTS
ADIDAS SHORTS FOOTSHOP COLLECTIE

CALVIN KLEIN JEANS MICRO BRANDING RIB BABY TEE

Dit lijkt op een simpel shirt maar door het geribbelde patroon en het Calvin Klein Jeans logo op de borst, is dit allesbehalve simpel. Je weet zeker dat je met dit shirt stijlvol de deur uit kan gaan.

CALVIN KLEIN JEANS MICRO BRANDING RIB BABY TEE
CALVIN KLEIN JEANS MICRO BRANDING RIB BABY TEE FOOTSHOP COLLECTIE

NIKE SPORTSWEAR SWOOSH W SHORTS

Deze shorts hebben twee zijzakken voor bijvoorbeeld je telefoon of je sleutels. Er zitten witte stiksels en Swooshes op een zwarte basis, wat een stoere look geeft aan de shorts.

NIKE SPORTSWEAR SWOOSH W SHORTS
NIKE SPORTSWEAR SWOOSH W SHORTS FOOTSHOP COLLECTIE

NIKE W DUNK LOW LX

Deze sneaker staat helemaal in het teken van de avocado. Dit is te zien aan het bovenwerk, die een donkergroene kleur heeft gekregen, wat verwijst naar de schil. Op de voorvoet zit ook een ‘sticker’ met een avocado erop.

NIKE W DUNK LOW LX
NIKE W DUNK LOW LX FOOTSHOP COLLECTIE

Dit waren onze favorieten uit de nieuwe zomercollectie van Footshop! Hou voor meer blogs als deze regelmatig onze nieuwspagina in de gaten!