Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de Maha Summer Sale

20 juli 2022 19:00
Onze favorieten uit de Maha Summer Sale

Bij Maha Amsterdam is er een grote Summer Sale aan de gang. Zowel in de winkel als op de website scoor je een hoop items voor een lagere prijs. Om jou een impressie te geven van de items in de uitverkoop hebben wij onze favoriete sneakers en kledingitems uitgelicht. Scroll je liever zelf door de sale? Druk dan op de knop hieronder.

Onze favoriete sneakers uit de Maha Summer Sale

1. Nike Air Max 95 Earth Day ‘Olive’ | DV3450-300

We trappen het overzicht met onze favorieten uit de Maha Summer Sale af met de Nike Air Max 95 Earth Day ‘Olive’. De sneaker heeft een groen kleurenschema. Rondom het bovenwerk zien we verschillende donkere olijftinten. De veterogen en de Swoosh hebben een felgroene kleur.

De prijs van de Air Max 95 is nu €133,00.

Nike Air Max 95 Earth Day 'Olive'
Maha Summer Sale Nike Air Max 95 Earth Day 'Olive'

2. Converse Chuck 70 Hi ‘Lemon Drop’ | A00458C

De Converse Chuck 70 Hi ‘Lemon Drop’ heeft een bovenwerk gemaakt van canvas. Hierdoor is de hoge schoen ook in de zomer best luchtig. Het gehele bovenwerk heeft een lichte citroenkleur. Aan de binnenzijde van de enkel zit een witte patch met het Converse logo.

De Chuck 70 kost nu €63,00.

Converse Chuck 70 Hi 'Lemon Drop'
Maha Summer Sale Converse Chuck 70 Hi 'Lemon Drop'

3. Asics UB3-S Gel Nimbus 9 Abbey Stone/Champagne | 1202A277.020

De Asics UB3-S Gel Nimbus 9 Abbey Stone/Champagne is ook deel van de Summer Sale bij Maha Amsterdam. Deze sneakers hebben een kleurrijk bovenwerk. Ondanks de grijze basis wordt de upper opgevrolijkt door de groene, blauwe en zalmroze accenten.

De prijs van de Asics is nu €119,00.

Asics UB3-S Gel Nimbus 9 Abbey Stone/Champagne
Maha Summer Sale Asics UB3-S Gel Nimbus 9 Abbey Stone/Champagne

4. Nike ACG Air Mada ‘Tan’ | DM3004-200

De Nike ACG Air Mada ‘Tan’ is ook in de uitverkoop. De sneakers hebben een outdoor-uitstraling en een bovenwerk gemaakt van leer en nylon. De basis van de upper is in het paars met gele stiksels. De paarse kleur komt terug op de voering en de veters. De overlays zijn in het beige.

De ACG Air Mada kost nu €101,50.

Nike ACG Air Mada 'Tan'
Maha Summer Sale Nike ACG Air Mada 'Tan'

5. Nike Air Max 95 WMNS ‘Rise and Unity’ | DQ9323-200

De Nike Air Max 95 WMNS ‘Rise and Unity’ heeft een kleurrijk bovenwerk. De verschillende lagen van de upper zijn bedekt in gele, roze, blauwe en groene tinten. De hiel daarentegen is een zalmkleur. Om de kleuren extra naar voren te brengen is de tong en het bovenste gedeelte van de upper in het wit.

De prijs van de Air Max 95 is nu €133,00.

Nike Air Max 95 WMNS 'Rise and Unity'
Maha Summer Sale Nike Air Max 95 WMNS 'Rise and Unity'

Onze favoriete kledingstukken uit de Maha Summer Sale

1. Nike ACG Monolithic Tee

Onze favoriete kledingstukken uit de Maha Summer Sale beginnen we met de Nike ACG Monolithic Tee. Dit t-shirt is antracietgrijs en heeft een graphic op de borst. De graphic omschrijft ‘ACG’ door middel van stenen.

Het t-shirt kost nu €30,10.

Nike ACG Monolithic Tee
Maha Summer Sale Nike ACG Monolithic Tee

2. Wood Wood Kamma Dobby Stripe Shorts

De Wood Wood Kamma Dobby Stripe Shorts zijn erg luchtig en ideaal voor deze hete zomer. De korte broek is in het wit en heeft verticale strepen over het gehele broekje. Deze strepen zijn oranje. De pijpen komen net boven de knie.

De prijs van de Wood Wood korte broek is €115,50.

Wood Wood Kamma Dobby Stripe Shorts
Maha Summer Sale Wood Wood Kamma Dobby Stripe Shorts

3. Aries Temple SS Tee

De Aries Temple SS Tee heeft een beige kleur. Dit t-shirt heeft een oversized fit en valt dus lekker ruim. Op de linkerborst zit het Aries logo. Het logo staat in een Griekse tempel. Op de achterkant van het shirt staat niets.

Het Aries t-shirt kost nu €56,00.

Aries Temple SS Tee
Maha Summer Sale Aries Temple SS Tee

4. adidas Sean Wotherspoon Superturf Hoodie

De adidas Sean Wotherspoon Superturf Hoodie heeft kleurrijke graphics. op de borst zit een groene stempel van het ‘peace-logo’ met Sean Wotherspoon’s handtekening er overheen in het blauw. Aan de zoom staan allemaal bloemen die ook op de bijbehorende sneaker zitten.

De prijs van de adidas hoodie is €50,00.

adidas Sean Wotherspoon Superturf Hoodie
Maha Summer Sale adidas Sean Wotherspoon Superturf Hoodie

5. Daily Paper Elet Top

We sluiten het overzicht met onze favorieten uit de Maha Summer Sale af met de Daily Paper Elet Top. Deze top is perfect voor de zomer en heeft een lage hals. De top is in het beige en heeft ‘Daily Paper’ op de borst. Ook de rug is wat lager uitgesneden.

De Daily Paper top kost nu €28,00.

Daily Paper Elet Top
Maha Summer Sale Daily Paper Elet Top