Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de End Of Season sale van Levi’s

15 januari 2022 18:00
Onze favorieten uit de End Of Season sale van Levi’s

Op zoek naar de perfecte jeans? Bij Levi’s ben je zeker bij het juiste adres. Met de End Of Season sale shop je nu de leukste broeken met kortingen tot wel 50%. Van de bekende 501 tot aan The Column Jeans, bij het denim merk scoor je ze allemaal. Wij hebben onze favoriete items uit de Levi’s sale voor je op een rijtje gezet.

501 Levi’s Crop Jean

We starten onze favoriete picks uiteraard met de 501. De broek werd in 1873 ontworpen en is sindsdien een statement piece geworden die nooit out of style gaat. De broek heeft een straight fit en is daarnaast ook nog is genderneutraal. Dit betekent dat de broek voor iedereen te dragen is!

Ribcage Straight Ankle Jeans

Levi's sale

Om lekker warm (en stijlvol) te blijven in de winter, hebben wij ook de Rabcage Straight Ankle jean. De broek is gemaakt van corduroy en kleurt volledig beige. Daarnaast heeft het item een high-waisted fit en vallen de broekspijpen tot net boven de enkels.

Stay Loose Jeans

Stay Loose Jeans

De Stay Loose Jeans heeft een baggy fit en is perfect voor streetwearoutfits. De broek is geïnspireerd op de jaren 90 en is verwerkt met een Water<Less™ technology. Hierdoor is de jean met 96% minder water geproduceerd.

Levi’s Made & Crafted The Column Jeans

Levi's sale

De Levi’s Made & Crafted The Column Jeans heeft een washed look en een straight fit. De broek haalt zijn inspiratie uit dad jeans en is gemaakt van 100% organische katoen. Daarnaast is de jean in Turkije gemaakt.

So High Slim Jeans

So High Slim Jeans

Een ander toffe broek die jij tijdens de End Of Season Sale van Levi’s kunt scoren, is de So High Slim Jeans. Ook deze broek heeft een washed look gekregen en bij de knieën is een gat te vinden. De jean heeft een slim fit model en is goed te combineren in meerdere outfits.

Levi’s Wellthread Adjustable Trucker Jacket

Levi's sale

Naast denim jeans, zijn er ook denim jacks in de sale te vinden. Zo ook deze Adjustable Trucker Jacket. Het kledingitem is al sinds 1967 een populaire Levi’s item en is gemaakt van duurzame materialen. Ook zijn er zakken aan de binnenkant te vinden. Deze zijn ruim genoeg om spullen als je portemonnee of sleutels in op te bergen.

Shacket Trucker Jacket

Shacket Trucker Jacket

Voor een meer oversized look hebben wij ook de Shacket Trucker Jacket. Het kledingstuk heeft een ruim vallende pasvorm en is genderneutraal. Draag het item geknoopt voor een nette outfit, of los voor een casual look.

Levi’s X Grateful Dead Trucker Jacket

Levi's X Grateful Dead Trucker Jacket
Levi's sale

Samen met Amerikaanse rockband Grateful Dead kwam Levi’s met een speciale collectie. De Levi’s X Grateful Dead Trucker Jacket is hier onderdeel van en heeft een opvallend design. Het kledingstuk heeft een gecropte fit en op de rug staat ‘Dead’ met botten geschreven. Verder is het jack te personaliseren met verschillende patches. Deze worden meegegeven.

Bay Street Bomber Top

Bay Street Bomber Top

Til je outfit naar een hoger niveau met de Bay Street Bomber Top. Het kledingstuk heeft een tijdloos design en is opgebouwd uit duurzame denim. Ook komt het item met een faux fur kraag. Deze kleurt bruin en geeft de Bomber Top een vintage uitstraling.

3 in 1 Trucker Jacket

Levi's sale

We sluiten onze favoriete picks af met de 3 in 1 Trucker Jacket voor de dames. Ook dit item heeft een warme kraag gekregen. Hier is de kraag gemaakt van sherpa materialen in een wit kleurtje. Het jack heeft een relaxte pasvorm en is makkelijk te combineren voor meerdere outfits.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de End Of Season Sale van Levi’s. Uiteraard kun je op de website nog een hele hoop andere denim items vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!