Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete zomerschoenen bij Sidestep

6 juli 2022 20:43
Onze favoriete zomerschoenen bij Sidestep

De zomer is dan eindelijk aangebroken. Het weer is mooier en we zijn vaker buiten. Uiteraard is het dan ook tijd voor een nieuw paartje kicks speciaal voor de zomer. Gelukkig heeft Sidestep een groot aanbod aan zomerschoenen. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet. Bekijk je liever zelf het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

1. Nike Air Force 1 ’07 | DR0144-100

We trappen het overzicht met onze favoriete zomerschoenen bij Sidestep af met de Nike Air Force 1 ’07. Dit paartje kwam speciaal uit met Valentijnsdag en staat dan ook in het teken van liefde. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en is voornamelijk wit. De Swoosh, branding en buitenzool hebben een lichtroze kleur gekregen.

De Air Force 1 kost €119,99.

Zomerschoenen Sidestep Nike Air Force 1 '07

2. adidas Stan Smith | GX6394

Deze adidas Stan Smith is een echte eye-catcher. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een witte kleur. Op het leer zitten verschillende borduursels in opvallende kleuren. De borduursels maken de sneaker erg uniek.

De prijs van de Stan Smith is €99,99.

adidas Stan Smith

3. PUMA Suede Classic XXI

De PUMA Suede Classic XXI is een lichte zomerschoen die bij een hoop verschillende outfits past. Het bovenwerk is volledig gemaakt van suède. De basis heeft een lichtblauwe kleur. De herkenbare PUMA streep aan de zijkant is in het zwart.

De Suede Classic XXI kost €79,99.

zomerschoenen sidestep puma suede classic xxi

4. Dr. Martens Kimber

Tijdens de zomer zijn open schoenen altijd fijn wanneer het weer erg warm is. Dr. Martens heeft een opvallende sandaal ontworpen. De Kimber heeft een bovenwerk gemaakt van leer en gele stiksels. De zool is extra dik en zorgt voor een opvallend uiterlijk.

De prijs van de Kimber is €129,99.

Dr. Martens Kimber

5. Nike Air Huarache WMNS | DV3209-100

In het lijstje met onze favoriete zomerschoenen bij Sidestep hoort ook een fleurig paartje. Deze Nike Air Huarache WMNS heeft op de overlays verschillende kleurrijke bloemen. De hielkap is geel met blauw en de rest van het bovenwerk bestaat uit lichte tinten.

De Air Huarache kost €129,99.

zomerschoenen sidestep Nike Air Huarache WMNS

6. Clarks Original Wallabee Cup

De Clarks Original Wallabee Cup heeft een lederen bovenwerk en een beige upper. De zoolrand is wat hoger en zorgt voor een unieke uitstraling. De schoen is wat lager dan de originele Wallabee’s en is dus ideaal voor de zomer.

De prijs van de Wallabee Cup is €149,99.

Clarks Original Wallabee Cup

7. adidas Retropy F2 | GW5473

De adidas Retropy F2 heeft een simpel bovenwerk. Door het kleurenschema past de schoen bij alle outfits die je maar kan bedenken. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, leer en suède. De basis is wit en de overlays hebben een licht beige kleur. De accenten zijn zwart.

De Retropy F2 kost €99,99.

zomerschoenen Sidestep adidas Retropy F2

8. SAYE Modelo ’89 Vegan Off White

De SAYE Modelo ’89 Vegan Off White heeft een zomers bovenwerk. De sneaker is gemaakt van vegan materialen. Op de upper zit een off-white kleur die bij een hoop verschillende kledingstukken past. De middenzool is wat vergeeld en heeft een vintage uitstraling.

De prijs van de Modelo ’89 is €134,99.

SAYE Modelo '89 Vegan Off White

9. Reebok Club C Revenge | H04169

De Reebok Club C Revenge heeft een simpel bovenwerk. Het silhouet is erg populair door de vintage uitstraling. Op het bovenwerk wordt vooral gebruik gemaakt van wit. Naast wit zitten er groene accenten rondom de upper.

De Club C Revenge kost €94,99.

zomerschoenen sidestep Reebok Club C Revenge

10. Crocs Platform Clog | 206750-001

We sluiten het overzicht met onze favoriete zomerschoenen bij Sidestep af met de Crocs Platform Clog. De Platform Clog is helemaal in het zwart. Wat deze Clog zo uniek maakt is de zool, deze is namelijk extra dik.

De prijs van de Platform Clog is €49,99.

Crocs Platform Clog