Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete UGG essentials voor de herfst

23 oktober 2023 13:42
Onze favoriete UGG essentials voor de herfst

Aangezien de herfst dit jaar buitengewoon vroeg zijn intrede heeft gedaan, is het van belang om je voor te bereiden op dit koude, natte, maar toch comfortabele seizoen. En welke schoen zou nu beter kunnen uitdrukken: “De herfst staat voor de deur!” dan een paar prachtige UGGs? Daarom nemen we in dit artikel de tijd om je van enkele waardevolle tips te voorzien, zodat jij het allerbeste uit de herfst kunt halen, in stijl en met alle benodigde comfort.

Dit seizoen heeft UGG opnieuw een prachtige collectie gelanceerd, en we hebben onze persoonlijke favorieten uitgekozen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan vooral verder!

1. De Ultra Mini Platform

Deze platform UGGs zijn echt de perfecte combinatie van traditioneel en eigentijds. Ze behouden het klassieke UGG-laarsgevoel, maar voegen er ook een hedendaagse draai aan toe. Dat is waarom we ze zo geweldig vinden voor het komende seizoen. Met deze schoenen kun je de herfst met stijl en comfort trotseren, met een perfecte mix van oude bekendheid en nieuwe flair. Deze Mini UGGs hebben bovendien een subtiel platform, wat ze nog net een tikkeltje aantrekkelijker maakt.

2. De W Tazzlita

Onze tweede keuze is de W Tazzlita, de UGGs die zowel ongelooflijk comfortabel als buitengewoon stijlvol zijn dankzij het pluizige bontkraagje rond de enkel. Deze UGGs bieden niet alleen een heerlijk comfortabele pasvorm voor je voeten, maar ze voegen ook een vleugje luxe toe aan je look. Het bontkraagje geeft deze laarzen een chic en glamoureus tintje waar wij dol op zijn.

3. De Classic Chillapeak-Laars

Onze derde keuze is de Classic Chillapeak-Laars, zoals je al gelijk ziet is ook deze schoen weer een variatie van de classic-laars alleen onderscheidt de Chillapeak zich met opvallende pluche stiksels en een zool met een verlengend effect. Deze versie is gevoerd met de kenmerkende UGGplush™ gerecyclede wol. Ook de Chillapeak heeft weer een plateauzool die gelijk in het oog springt. Deze zool is vervaardigd uit hernieuwbaar suikerriet, gevoed door regenwater.

4. De Goldenstar-Klomp

Op de vierde plek hebben we de Goldenstar-Klomp staan. Vervaardigd uit zacht suède, presenteert deze veelzijdige platformklomp een tijdloze stijl die naadloos aansluit bij elke outfit. Bij het kiezen van klompen staat comfort voorop, en dat is precies wat je kunt verwachten van de Goldenstar Clog! Deze klomp is uitgerust met een hielband die een handig draaibaar ontwerp heeft, wat je een 2-in-1 draagoptie biedt. Je kunt hem dragen als een hielbandje of over de bovenkant van de voorschoen voor een trendy twist.

5. Mini Bailey Bow II-Laars

Bij de Bailey Bow II-Laars variatie van de klassieke laarsjes is een super schattige strik toegevoegd om een charmante en vrouwelijke aesthetic te creëren. Deze veelzijdige laars bestaat uit zachte sheepskin en beschikt over een stevige, ultralichte zool voor extra comfort en stabiliteit. Kortom is dit de meest comfortabele lazy laars.

Dit waren een aantal van onze favorieten, ben je benieuwd naar het gehele aanbod van UGGs? Klik dan op de button hieronder! Wil je daarnaast nog meer tips voor de herfst, check dan een van onze andere Sneakerjagers artikelen.