Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete trending jackets voor herfst 2023

28 september 2023 20:42
Onze favoriete trending jackets voor herfst 2023

De bladeren beginnen te verkleuren en de lucht wordt koeler. Het is duidelijk dat de herfst zijn intrede heeft gedaan, en dat betekent maar één ding. Het is tijd om je garderobe te upgraden met de nieuwste en meest trending jacket voor de herfst!

Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers of opvallende streetwear stijlen, we hebben voor iedereen het geschikte jacket uitgezocht. Laten we snel beginnen!

1. Nike Authentics Varsity Jacket

Nike Authentics Varisty Jacket
Nike Authentics Varisty Jacket

Het Nike Authentics Varsity Jacket is een tijdloze klassieker die elke herfstijl naar een hoger niveau tilt. Met zijn kenmerkende letterman-stijl, hoogwaardige materialen en duurzame constructie, is deze jacket perfect voor zowel sportieve als casual looks.

2. The North Face Gore-Tex Mountain Jacket

The North Face Gore-Tex Mountain Jacket
The North Face Gore-Tex Mountain Jacket

Het Gore-Tex Mountain Jacket van The North Face is de ultieme keuze voor avontuurlijke herfst activiteiten. Dankzij het waterdichte en ademende Gore-Tex materiaal blijf je warm en droog, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden!

3. Carhartt WIP Everett Parka

Carhartt WIP Everett Parka
Carhartt WIP Everett Parka

De Carhartt WIP Everett Parka is ideaal voor degenen die functionaliteit en stijl willen combineren. Met zijn robuuste canvas buitenkant en warme voering houdt deze parka je comfortabel en stijlvol tijdens koude herfstdagen.

4. Schott NYC Bombardier Mouton Homme

Schott NYC Bombardier Mouton Homme
Schott NYC Bombardier Mouton Homme

De Schott NYC Bombardier Mouton Homme is een iconisch leren bomberjack dat tijdloze elegantie uitstraalt. De zachte schapenvacht voering en hoogwaardige afwerking maken dit jack een investering voor jarenlang draagplezier!

5. SNS Abstract Fleece Jacket x Book Works

Abstract Fleece Jacket x Book Works
Abstract Fleece Jacket x Book Works

Het SNS Abstract Fleece Jacket x Book Works is een artistieke en unieke keuze voor de herfst. Gemaakt van zacht fleece met een opvallend ontwerp, houdt dit jack je warm en maak je bovendien een fashion statement!

6. Polo Ralph Lauren Insulated Bomber

Polo Ralph Lauren Insulated Bomber
Polo Ralph Lauren Insulated Bomber

De Polo Ralph Lauren Insulated Bomber is een klassiek bomberjack met een luxueuze twist. Met zijn isolerende voering en kenmerkende Ralph Lauren-stijl, is dit jack perfect voor een moeiteloos elegante herfstlook.

7. Obey Whispers Jacket

Obey Whispers Jacket
Obey Whispers Jacket

Het Obey Whispers Jacket biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Of je nu door de stad wandelt, naar een festival gaat of gewoon met vrienden afspreekt, deze jas is veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te dragen. Bovendien is de beige kleur tijdloos en past goed bij andere kledingstukken in je garderobe.

8. Nike Tech Fleece Jacket

Nike Tech Fleece Jacket
Nike Tech Fleece Jacket

Het Nike Tech Fleece Jacket is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en stijl. Het houdt je warm zonder je te verzwaren, waardoor het jacket geschikt is voor verschillende activiteiten in de herfst. Of je nu buiten traint of gewoon geniet van een koele avondwandeling!

9. Converse Gewatteerd Honkbaljack

Converse Gewatteerd Honkbaljack
Converse Gewatteerd Honkbaljack

Het Converse Gewatteerde Honkbaljack is een sportieve keuze voor de herfst. Met zijn gewatteerde constructie en kenmerkende Converse-logo’s, brengt dit jack een vleugje nostalgie naar je koude weeroutfits.

10. Nike Sportswear Swoosh Puffer PrimaLoft®

Nike Sportswear Swoosh Puffer PrimaLoft®
Nike Sportswear Swoosh Puffer PrimaLoft®

Of je nu de bergen in trekt, met vrienden rondhangt in de stad of gewoon op zoek bent naar een jack om je warm te houden tijdens de dagelijkse sleur, de Nike Sportswear Swoosh Puffer PrimaLoft® is er om aan al je verwachtingen te voldoen. Ervaar het comfort, omarm de stijl en laat jezelf stralen, ongeacht de weersomstandigheden.

Op zoek naar meer outfit inspiratie? Bekijk dan de Sneakerjagers Staff Picks! Hier ontdek je de nieuwste kleding en sneaker trends en manieren om je sneakers te stylen.