Skip to content
Brand

Onze favoriete Supreme items op StockX van 2022

14 december 2022 13:00
Onze favoriete Supreme items op StockX van 2022

Aangezien het jaar ten einde loopt en we twee supreme seizoenen voorbij hebben zien vliegen, waarvan er nog steeds één loopt, hebben we besloten een lijstje samen te stellen met de beste en populairste Supreme items die dit jaar zijn uitgebracht en beschikbaar zijn op StockX. Kijk hieronder en als een van de items je bevalt, kun je gemakkelijk naar de StockX-pagina navigeren door op de knop onder het item te klikken.

Supreme Box Logo Crewneck (FW22) Grey

Het eerste item op onze lijst is de meest recente, deze Supreme box logo (bogo) crewneck werd uitgebracht op 8 december en kwam uit in een aantal colorways. Ga naar de StockX pagina door op onderstaande knop te klikken, hier kun je ook de andere colorways bekijken.

Nike SB Dunk High Supreme ‘By Any Means’ Black

Het tweede item was een langverwachte drop, want de Nike SB Dunk High Supreme ‘By Any Means’ is geïnspireerd door de Nike Dunk High Storm Trooper, een Japan-exclusieve Nike Dunk CO.JP, uitgebracht in 1999. Deze Dunk High wordt geleverd in een zwart en wit lederen bovenkant met dubbele branding op de tong en borduurwerk op de hiel en aan de zijkanten.

Supreme Puffer Side Bag Black

Elk seizoen brengt Supreme een serie tassen uit als onderdeel van de collectie. Elk jaar is een van de populairste items uit de tassen de side bag, die elke keer vrijwel meteen uitverkocht raakt. Dit seizoen hebben ze de Puffer zijtas uitgebracht in verschillende kleuren en hij stelde niet teleur!

Supreme Nike Arc Corduroy Hooded Jacket Black

Het volgende item op onze lijst is een samenwerking tussen Nike en Supreme, het Supreme x Nike Arc Corduroy Hooded Jacket was een van de populairste items van de capsule tussen de twee merken. De jas is gemaakt van katoenen corduroy met gebreide nylon voering en vulling. Het heeft een volledige ritssluiting, paspelzakken aan de voorkant en een multifunctionele zak in de borstzak en op de mouw. De jas heeft een capuchon met elastische trekkoorden en geborduurde logo’s op de capuchon, borst en rug.

Nike Air Force 1 Low Supreme White

Hoewel dit item niet in 2022 voor het eerst werd uitgebracht, had het meerdere restocks gedurende dit jaar en het is elk jaar een van de populairste items, dus we konden het niet uit onze lijst laten. De Supreme x Nike Air Force 1 Low is gemaakt van een volledig wit lederen bovenwerk met bijpassende zolen en details. Een rood Supreme Box Logo geplaatst op de buitenhiel maakt het ontwerp compleet. Deze sneakers zijn uitgebracht in maart 2020 en verkocht voor €128.

Supreme The North Face G-SHOCK Watch

Het volgende item is een accessoire en onderdeel van de 2022 Supreme x The North Face x Casio collab. Dit horloge is een Casio G-Shock horloge van Supreme en TNF en wordt geleverd in een metalen blik met dubbel branding. Verdere branding is te vinden op het bandje en de wijzerplaat. De wijzerplaat licht ook blauw op in het avondlicht.

Supreme Nike ACG Fleece Pullover Black

Polar fleece met nylon ripstop panelen is gebruikt in de Supreme Nike ACG Fleece Pullover in zwart. Hij is zwart van kleur en heeft een zakje met rits aan de onderkant en klittenband. De manchetten, capuchon en zoom van deze zwarte pullover van Supreme en Nike zijn allemaal gebonden met elastiek. Een geweven merklogo is ook opgenomen op de borst van het kledingstuk en op het achterste neklipje. Geborduurde logo’s op de capuchon en de achterzoom maken de look compleet.

Supreme The North Face Trekking Convertible Jacket

Last but not least hebben we het Supreme The North Face Trekking Convertible Jacket. Dit item maakte ook deel uit van de Supreme x TNF collab van dit seizoen en het is een intrigerend item. Dit jack kan worden geconverteerd door de capuchon en mouwen eraf te halen, zodat het jack korte mouwen heeft. Het jack heeft meerdere zakken aan de voorkant en een zakje aan de achterkant waar je de capuchon en mouwen kunt opbergen als je ze eraf hebt gehaald. Om het ontwerp compleet te maken staat er TNF-branding op de borst en rug, Supreme-branding op de capuchon en dubbele branding op de rechtermouw.

Dit waren onze favoriete 2022 items van Supreme op StockX. We hopen dat je er iets van je gading bij vindt, zo niet kun je ook andere Supreme items op StockX hier bekijken. Houd zeker onze nieuwspagina in de gaten om soortgelijke artikelen te zien en download onze app en maak kans op geweldige prijzen met onze Christmas Advent Calendar Giveaway.