Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete Summer styles bij Sidestep

21 juli 2022 10:00
Onze favoriete Summer styles bij Sidestep

De zomer is in volle gang, maar daar hoort ook een paar zomerschoenen bij. Om jou te helpen met een keuze maken voor een toffe zomer sneaker hebben wij onze favoriete Summer styles bij Sidestep op een rijtje gezet. Scroll je liever door alle zomerse kicks voor jong en oud? Klik dan op de knop hieronder.

Summer styles bij Sidestep voor heren

1. On The Roger Advantage

We trappen het overzicht met de Summer styles bij Sidestep af met de On The Roger Advantage. De sneaker is gemaakt voor comfort en stijl. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer en mesh. Het mesh vormt de kraag en de tong, zodat deze elementen zacht om de enkel zitten.

De prijs van dit silhouet is €149,99.

Sidestep Summer styles

2. Nike Air Max Terrascape 90

De Nike Air Max Terrascape 90 heeft een zomers kleurenschema. Deze sneaker is gemaakt met duurzame materialen. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van mesh in een beige kleur. De mudguard van dit paartje is in het zwart. Om de sneaker op te vrolijken zijn de Swoosh, heeltab en middenzool groen.

Dit paartje kost €149,99.

Nike Air Max Terrascape 90

3. Nike Summer Brights Blazer Low ’77 Jumbo

De Nike Summer Brights Blazer Low ’77 Jumbo heeft een zomerse uitstraling. Het bovenwerk van deze Nike is gemaakt van leer en heeft een suède neus. Bijna de gehele upper is wit, behalve de heeltab. De hiel is oranje en valt meteen op. De Swoosh heeft een extra accent. Op het witte leer is een zwarte Swoosh geverfd.

De prijs van dit model is €94,99.

Sidestep Summer Styles

4. adidas Retropy E5

De adidas Retropy E5 is een retro variant van adidas’ bekende sportschoenen. Het bovenwerk van het silhouet is gemaakt met mesh en suède. Door de vormen en kleuren van de overlays in combinatie met oranje, komt de vintage uitstraling duidelijk naar voor.

Deze adidas schoen kost €119,99.

adidas Retropy E5

5. Reebok Club C Revenge

Het laatste zomerse paartje voor mannen in dit overzicht is de Reebok Club C Revenge. Deze sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van leer en is bijna helemaal in het wit. De Reebok branding is groen, wat voor een kleurrijk element zorgt. Ook de streep aan de zijkant van de schoen neemt deze kleur over.

De prijs van de Club C Revenge is €94,99.

Sidestep Summer Styles

Summer styles bij Sidestep voor dames

1. Nike WMNS Blazer Low Platform

De Nike WMNS Blazer Low Platform straalt de zomer uit. Het bovenwerk van de sneaker is bedekt in geïllustreerde bloemen in verschillende kleuren. De Swoosh is in het geel en de heeltab is blauw. De mudguards en de toebox zijn in het wit, net als de veterogen.

De prijs van dit silhouet is €104,99.

Nike WMNS Blazer Low Platform

2. Superga 2790 Cotu Line Up And Down

De Superga 2790 Cotu Line Up And Down heeft een bovenwerk gemaakt van canvas. De upper is in een limoengroene kleur en lekker fris voor de zomer. Wat deze schoen zo bijzonder maakt is de zool. De platform-zool is extra dik en zorgt voor extra lengte.

Dit paartje kost €69,99.

Superga 2790 Cotu Line Up And Down

3. Dr. Martens Voss II

In het overzicht met de Sidestep Summer Styles horen ook sandalen. De Dr. Martens Voss II heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De band over de voorvoet is gekruist en zorgt voor wat speelsheid. De zool is extra dik en heeft de originele gele stiksels.

De prijs van dit model is €99,99.

Sidestep Summer Styles

4. Saucony Shadow Original

De Saucony Shadow Original heeft een simpel bovenwerk. De upper is bijna helemaal in het zwart. Saucony’s branding elementen hebben een zilveren kleur gekregen, net als het mesh op de hiel en de hielkap.

Deze Saucony schoen kost €119,99.

Saucony Shadow Original

5. SAYE Modelo ’89 Vegan Lima

We sluiten het overzicht met onze favoriete Sidestep Summer styles af met de SAYE Modelo ’89 Vegan Lima. De schoen heeft een bovenwerk gemaakt van katoen. De voering is gemaakt door middel van bamboe. Op het witte bovenwerk zitten lichtgroene accenten.

De prijs van de Modelo ’89 Vegan Lima is €134,99.

Sidestep Summer Styles