Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete Summer sneakers bij Sidestep

7 augustus 2022 14:33
Onze favoriete Summer sneakers bij Sidestep

Het ziet er naar uit dat de zomerse temperaturen nog wel even blijven in Nederland en er is geen betere manier om van dit goede weer te genieten, dan in de zon te flaneren met een nieuw paar sneakers. Om jou te helpen met het uitzoeken van een nieuwe zomersneaker hebben wij onze favoriete Summer sneakers bij Sidestep alvast op een rijtje gezet.

adidas Forum Low White Burgundy

adidas Forum Low White Burgundy
adidas Forum Low White Burgundy

We trappen het lijstje af met de adidas Forum Low White Burgundy. Deze sneaker heeft een echte retro look. Het bovenwerk is bekleed in wit leer en is voorzien van zowel veters als een strap. Verder is de schoen versierd door bordeauxrode details op de voering, het middenpaneel en de outsole.

adidas Stan Smith

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith

Deze adidas Stan Smith heeft een strakke uitstraling met een kleurrijk vleugje. De retro tennis schoen heeft een bovenwerk van wit leer. Op het middenpaneel zitten drie strepen aan perforatiegaatjes, wat zorgt voor een ademend effect. De tong en de suède heel tab zijn gedecoreerd met ‘Peach’-kleurige details.

Nike Blazer Mid 77 Vntg

Nike Blazer Mid 77 Vntg summer sneaker
Nike Blazer Mid 77 Vntg

De jaren ’80 zijn helemaal in tegenwoordig en de Nike Blazer Mid 77 Vntg past perfect bij deze kledingstijl. Deze high-top is bekleed in wit leer met een donker turquoise Swoosh en heel tab. De mudguards zijn van suède dat gebroken wit kleurt.

Converse Chuck Taylor All Star Move Platform

Converse Chuck Taylor All Star Move Platform
Converse Chuck Taylor All Star Move Platform summer sneaker

De Converse Chuck Taylor All Star Move Platform is een klassieker in een nieuw jasje. Het bovenwerk van de All Star is gemaakt van het luchtige canvas. Op het middenpaneel staat het retro style All Star logo. Het paar wordt afgerond met een verhoogde platformzool en een gum outsole.

adidas Superstar

adidas Superstar
adidas Superstar summer sneaker

De adidas Superstar is al decennialang extreem populair. Het paar heeft een strak leren bovenwerk met groen als secundaire kleurt. Deze groene detaillering vind je terug op de drie strepen, de heel tab, voering en tong.

adidas Stan Smith Parley

adidas Stan Smith Parley
adidas Stan Smith Parley

De adidas Stan Smith Parley is gemaakt met gerecycled plastic uit de oceaan. De schoen kleurt voornamelijk wit met een zwarte heel tab waarop ‘PARLEY FOR THE OCEANS’ staat. Op de tong staat een zwarte graphic van Stan Smith de tennisser.

Asics Japan S

Asics Japan S summer sneaker
Asics Japan S sidestep sneaker

De Asics Japan S heeft een sportieve jaren ’90 uitstraling. De schoen kleurt hoofdzakelijk wit met blauwe en grijze overlays. Op de heel tab en tong staat ook nog Asics branding in het grijs. Zowel de midsole als outsole kleuren spierwit.

Nike Air Force 1 Fontanka

Nike Air Force 1 Fontanka summer sneaker
Nike Air Force 1 Fontanka

De Nike Air Force 1 Fontanka is een speelse uitvoering van de klassieke AF1. De middenvoet, Swoosh en midsole zijn allemaal in een nieuwe, experimenteel jasje gestoken. Doordat de sneaker volledig wit kleurt zijn deze bijzondere details redelijk subtiel.

Nike Air Max 90 Men & Women

Nike Air Max 90 Men summer sneaker
Nike Air Max 90 women sidestep sneaker

De volledig witte Nike Air Max 90 is een must-have voor zowel mannen als vrouwen. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een combinatie van mesh en leer. Hieronder zit de robuuste AM90 midsole dat is voorzien van de comfortabele Air technologie.

Nike Air Max 95 Essential White

Nike Air Max 95 Essential White sidestep sneaker
Nike Air Max 95 Essential White summer sneaker

We sluiten het lijstje af met een andere klassieker, de Nike Air Max 95 Essential White. Het bovenwerk van deze sneaker is van mesh dat is bedekt in meerdere lagen leer. De verschillende lagen overlays op het middenpaneel lopen allemaal uit naar de wit leren neus. Ter afronding heeft deze sneaker een grote Air Bubble voor demping bij iedere stap.

Dit waren onze favoriete Summer sneakers bij Sidestep. Scroll je liever door alle honderden zomerschoenen? Klik dan op de knop hieronder.

Volg ook Sneakerjagers en Sneakerjagers WMNS op Instagram voor het laatste nieuws over sneakers, kledingcollecties en informatie over aankomende drops.