Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete Stüssy Holiday collectie picks bij Freshcotton

10 december 2021 21:00
Onze favoriete Stüssy Holiday collectie picks bij Freshcotton

Bij Freshcotton shop je de Stüssy Holiday collectie 2021. In deze collectie vind je verschillende hoodies, jacks en accessoires. Het merk werd in de jaren ’80 opgericht en is met name groot binnen de surf- en skatewereld. Wij hebben onze favoriete picks uit de nieuwe collectie voor je op een rijtje gezet.

Basic Hoodie Beige

Stussy Hoodie beige

Het eerste item uit onze favoriete Stüssy picks, is deze beige hoodie. Het item heeft een lichte kleur en heeft het logo in het wit op de borst gestikt. Met de trekkoorden kan de capuchon versteld worden.

Frank Plaid Zip Longsleeve Shirt

Frank Plaid Zip Longsleeve Shirt Brown
Frank Plaid Zip Longsleeve Shirt Brown

Dit item heeft een klassieke look. Het vest heeft een geruite print en kleurt wit met bruin. De kraag is van corduroy en kleurt bruin. Op de borst is het Stüssy logo in het wit gestikt. Ook is er een zakje op de borst gezet.

8 Ball Longsleeve Purple

Stussy 8 Ball Pig. Dyed Longsleeve
Stussy 8 Ball Pig. Dyed Longsleeve

Het volgende item uit onze favoriete picks, is deze paarse longsleeve. Het item heeft de bekende 8 Ball print op de rug en borst met het Stüssy logo erboven. De longsleeve heeft een ronde kraag en elastische banden bij de mouwen.

Stüssy Sherpa Bucket Hat

Stussy Sherpa Bucket Hat

Deze Sherpa bucket hat is de perfecte accessoire om jouw outfit een extraatje te geven. De hoed kleurt zwart en heeft op de voorkant het Stüssy logo gestikt. De bucket hat is in twee maten te verkrijgen en komt daarnaast ook nog in een beige colorway.

Sphinx Dyed T-Shirt Pine

Sphinx Pig. Dyed T-Shirt Pine
Sphinx Pig. Dyed T-Shirt Pine

Ook dit item is een goede toevoeging aan jouw kledingkast. Het shirt heeft een groene kleur en een Sfinx print op de rug. De opdruk kleurt zwart-wit waarop een landschap te zien is. Op de borst is het Stüssy logo in het roze gedrukt en ook op de rug komt deze terug.

Striped Sherpa Vest Grape

Stussy Striped Sherpa Vest Grape
Stussy Striped Sherpa Vest Grape

Dit Sherpa vest van Stüssy heeft een opvallende print en combineert de kleuren paars, groen, zwart en roze. Het sherpa materiaal maakt het item erg zacht en houdt het bovenlichaam warm. Op de borst is een zakje gezet met het Stüssy logo erop. Ook bij de heupen zijn er twee zakken te zien.

Stock Knit Balaclava Brown

Stussy Stock Knit Balaclava Brown

Deze gebreide balaclava is het perfecte item voor de komende winterdagen. Een balaclava gaat in tegenstelling tot een muts over het gehele gezicht en houdt naast je oren ook de rest van je hoofd warm. Op het item is het logo in het wit gestikt.

Big Stripe Rugby shirt

Stussy Big Stripe Rugby
Stussy Big Stripe Rugby

Dit gestreepte ruby shirt mag niet ontbreken in onze favoriete picks. Het item kleurt bruin met wit en heeft brede horizontale strepen. De kraag heeft een groene kleur gekregen en contrasteert goed bij het item. Op de borst is het Stüssy logo gestikt in het wit, rood en groen.

Stüssy Young Moderens T-Shirt Natural

Stussy Young Moderens Pig. Dyed T-Shirt Natural
Stussy Young Moderens Pig. Dyed T-Shirt Natural

Het laatste item uit de Stüssy collectie bij Freshcotton, is dit shirt met grafische print. Op de borst is het Stüssy logo in het roze gedrukt. Op de rug is een historische print in het zwart en wit gedrukt. Ook hier is het merklogo te zien. Het item heeft een relaxed fit en is ook in het donkergroen verkrijgbaar.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks van de Stüssy Holiday collectie bij Freshcotton. Wil je liever zelf door de collectie willen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.