Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de New Balance winter essentials

10 november 2021 12:00
Onze favoriete picks uit de New Balance winter essentials

Om goed voorbereid te zijn op de koude winterdagen, shop je op de website van New Balance de beste items uit de winter essentials. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een top 10 samengesteld van onze favoriete picks.

1. NB Athletics Long Puffer Jas

New Balance winter essentials

We starten de lijst uiteraard met een dikke winterjas. Deze lange puffer jas is dik gevoerd en heeft een zwart kleurtje gekregen. Op de borst is het New Balance logo in het wit gestikt. De jas is verkrijgbaar voor €250,00.

2. New Balance 327

New Balance 327
New Balance 327

Ook de New Balance 327 behoort tot onze favoriete picks. De sneaker heeft een bruin en oranje kleurenschema met een groene N logo op het middenpaneel. De veters en middenzolen hebben een wit kleurtje gekregen en de buitenzolen zijn zwart. De sneaker heeft een prijs van €100,00.

New Balance winter essentials
New Balance winter essentials

3. Essentials Stacked Logo Joggingbroek

Deze comfortabele joggingbroek is gemaakt van badstoffleece en heeft een sportieve pasvorm. De joggingbroek is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waaronder zwart en grijs. Het kledingstuk kost €45,00.

4. NB Essentials Stacked Logo Crewneck

Ook het Stacked Logo sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan makkelijk gecombineerd worden met de joggingbroek hierboven. Op de borst is het logo in het wit geprint. Dit sweatshirt is verkrijgbaar voor €50,00.

New Balance winter essentials

5. Winter Mittens

NB Winter Mittens

Een ander tof item uit de winter essentials van New Balance, zijn deze rode winter wanten. Deze gebreide handschoenen zijn volledig rood en kosten €28,00.

6. Fresh Foam More Trail v1

Fresh Foam More Trail V1
Fresh Foam More Trail V1

Nu is het de beurt aan de Fresh Foam More Trail v1. Het paartje heeft een bovenwerk gemaakt van duurzame materialen en kleurt geel. De blauwe zolen zijn verwerkt met een demping technologie en dienen voor comfort en bescherming tegen overbelasting. De kicks hebben een prijs van €150,00.

New Balance winter essentials
New Balance winter essentials

7. Printed Impact Run Light Pack Jas

De Printed Impact Pack Jas is licht opgevoerd en is makkelijk op te bergen in een riem die om je middel gedragen kan worden. Het item komt in verschillende tinten blauw en heeft het N-logo en merklogo op de borst geprint. De jas is verkrijgbaar voor €75,00.

Printed Impact Run Light Pack Jas
New Balance winter essentials

8. NB Sport Bobble Muts

Deze warme muts van New Balance is volledig zwart en heeft een aantal rode accenten. Aan de voorkant is het merklogo in het wit gebreid en de pompom aan de bovenkant geeft het item een speels detail. De muts kost €16,00.

NB Sport Bobble Muts

9. Q Speed Sherpa Anorak

New Balance winter essentials

Deze stijlvolle pullover jack is gemaakt van sherpa materialen en zachte katoenen badstof. Het item is volledig groen met een verhoogde kraag en rits. Het jack is verkrijgbaar voor €90,00.

10. Run Grid Back Half Zip Shirt

Onze laatste favoriete pick uit de winter essentials van New Balance, is dit long sleeve shirt. Het kledingstuk is volledig grijs met een New Balance pocket op de borst. Het item is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een prijs van €75,00.

Run Grid Back Half Zip Shirt
New Balance winter essentials

Tot zo ver onze favoriete picks uit de winter essentials van New Balance. Maak je liever zelf een keuze, dan kun je uiteraard op de website van New Balance nog een hoop andere toffe items uit de winter essentials scoren.