Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de New Balance bestsellers

16 november 2021 16:00
Onze favoriete picks uit de New Balance bestsellers

Op de website van New Balance vind je een brede selectie aan kleding, schoenen en accessoires. Wij hebben speciaal voor de dames onze favoriete picks uit de New Balance bestseller lijst geselecteerd en op een rijtje gezet.

New Balance schoenen

In 1938 ontwierp William J. Riley, oprichter van New Balance, zijn eerste hardloopschoen voor een lokaal hardloopteam genaamd de ‘Boston Brown Bag Harriers’. Vervolgens breidde het merk in 1941 zijn assortiment uit met een footwear lijn. Deze lijn bestond uit schoenen die speciaal waren ontworpen voor sporten zoals tennis, boxen, basketbal en hardlopen.

Image by New Balance

Sindsdien heeft het merk een hoop modellen ontworpen en verschillende colorways uitgebracht. New Balance werd over de jaren heen een steeds grotere naam met schoenen als de 990 en de 57/40. Dit zijn onze favoriete modellen uit de New Balance bestsellers voor de dames.

1. New Balance 574 ‘Moonbeam’ | WL574WL2

New Balance 547
New balance 547

Zo beginnen wij onze favoriete picks met de New Balance 547. Het model werd in 1988 gelanceerd en heeft sindsdien een hoop colorways en varianten mogen ontvangen. De schoen heeft een bovenwerk gemaakt van mesh en suède met het N logo op het middenpaneel gestikt. De zolen zijn verwerkt met een ENCAP demping met een duurzame polyurethaan rand. Dit zorgt voor comfort en ondersteuning.

New Balance bestsellers
New Balance 574 ‘Moonbeam’
New Balance bestsellers

2. New Balance 327 ‘Black Orca’ | WS327SFC

New Balance 327
New Balance 327

Ook de 327 behoort tot één van onze favoriete modellen uit de bestsellers van New Balance. De sneaker werd officieel gelanceerd aan het begin van 2020 en werd door Charlotte Lee ontworpen. Het silhouet is geïnspireerd op de NB 320 en de Super Comp uit de jaren ’70. Het opmerkelijke aan de schoen, zijn de buitenzolen. Hierop zijn ronde nopjes op geplaatst en lopen door tot op de hielen.

New Balance bestsellers
New Balance 327 ‘Black Orca’
New Balance bestsellers

3. Made in the UK 991 ‘Grey’ | W991GL

Made in the Uk 991
Made In the UK 991

Vervolgens hebben wij de Made in the UK 991 in een ‘Grey’ met ‘White & Silver’ colorway. De kicks hebben een bovenwerk gemaakt van nubuckleer en worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Ook de zolen zijn verwerkt met een technologie voor extra comfort en ondersteuning.

New Balance bestsellers
Made in the UK 991 ‘Grey’
New Balance bestsellers

4. New Balance 237 ‘Norway Spruce’ | WS237MP1

New Balance 237
New Balance 237

Voor het design van de 237 springen we helemaal terug naar het jaar 1970 toen New Balance de COMP 100 uitbracht. Zo heeft dit paartje het visgraatprofiel, ENCAP zolen en nylon inzetstukken van de COMP 100 overgenomen en verwerkt in een modern design. Op het middenpaneel is het bekende N-logo te vinden en steken de zolen aan de achterkant uit.

New Balance bestsellers
New Balance 237 ‘Norway Spruce’
New Balance bestsellers

5. New Balance 57/40 | W5740PG1

New Balance 57/40
New Balance 57/40

Nu is het de beurt aan de New Balance 57/40. Het model is geïnspireerd op de mode-elementen uit de jaren ’80 en ’90 en heeft een opmerkelijk design gekregen. De upper bestaat uit mesh, leer en suède. De verhoogde middenzolen geven het silhouet meer vorm en zijn verwerkt met een zachte demping.

New Balance bestsellers
New Balance 57/40
New Balance bestsellers

New Balance Kleding

Naast schoenen heeft het merk ook een hoop stijlvolle kledingstukken. Deze kunnen allemaal gevonden worden op de website van New Balance. Deze items zijn niet alleen ontworpen voor het sporten, maar zijn ook prima te dragen met hedendaagse outfits. Dit zijn onze favoriete kledingstukken uit de best sellers.

6. Relentless Printed Woven Jas

Zo is deze opmerkelijk jas niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De jas is opgebouwd met een sneldrogende NB DRY technologie. Hierdoor blijf jij droog tijdens het regenseizoen en houd het kledingstuk je ook lekker warm tijdens het sporten.

Relentless Printed Woven Jas
New Balance bestsellers

7. Relentless Printed High Rise Legging

Uiteraard hoort er ook een legging bij de jas om de outfit helemaal compleet te maken. De legging is gemaakt van gerecycled materiaal, geweven polyester en spandex. Dit zorgt ervoor dat het kledingstuk rekbaar en comfortabel is.

Relentless Printed High Rise Legging
New Balance bestsellers

8. NB Essentials ID Hoodie

Ook de NB Essentials hoodie mag niet in onze favoriete picks ontbreken. Dit comfortabele kledingstuk is gemaakt van zachte badstof materialen en heeft een oversized fit. Verder is het New Balance logo op de borst en onderrug gedrukt.

NB Essentials ID Hoodie
New Balance bestsellers

9. NB Classic Core Fleece Broek

Om nog in het comfortabele thema te blijven, hebben wij ook de NB Classic Core Fleece joggingbroek. Het item is gemaakt van zachte katoenfleece en heeft het New Balance logo op het bovenbeen gedrukt.

NB Classic Core Fleece Broek
New Balance bestsellers

10. NB Essentials Small NB Pack T-shirts

We sluiten onze favoriete picks af met de NB Essentials Small NB Pack T-shirts. Het pack bestaat uit vijf T-shirts met verschillende colorways. Op de borst is het New Balance logo te vinden en verder zijn de shirtjes gemaakt van 100% katoen.

NB Essentials T-shirt
NB Essentials T-shirt
New Balance bestsellers
New Balance bestsellers
New Balance bestsellers

Tot zo ver onze favoriete picks uit de New Balance bestsellers van de dames. De items kunnen allemaal op de website van New Balance gevonden worden. Wil je liever zelf door de bestsellers heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.