Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de Freshcotton sale

8 januari 2022 18:00
Onze favoriete picks uit de Freshcotton sale

Momenteel is er een sale aan de gang op de website van Freshcotton. Met de sale scoor je nu een hoop items met kortingen die oplopen tot wel 60%! Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1. Quality Blanks Parka

Quality Blanks Parka

Een stevige winterjas is een must voor in de winter. Daarom starten wij onze favoriete picks met de Qulity Blanks Parka. De jas heeft een licht kleurenschema en is dik opgevoerd. Het item is gemaakt van waterafstotend materiaal en de verhoogde kraag en capuchon houden je lekker warm.

2. New Balance 991

New Balance
Freshcotton Sale

De 991 van New Balance werd in 2001 gereleased en behoort tot één van onze favoriete modellen. Dit paartje kleurt roze met grijs en heeft het N-logo op het middenpaneel gestikt. De zolen zijn voorzien van een ABZORB-technologie. Dit maakt de schoen erg comfortabel.

3. Polo Ralph Lauren Classic Oxford Shirt

Polo Ralph Lauren

Om nog even in het roze thema te blijven, voegen wij ook dit shirt van Polo Ralph Lauren aan onze favorieten toe. Het shirt heeft een gestreept patroon in de kleuren roze en wit. Op de borst is het merk logo geborduurd. Draag het item met een pantalon voor een nette outfit, of met een bijpassende spijkerbroek voor een casual look.

4. Vans UA Sk8-Hi 38 Dx Anaheim Factory Black Zebra

VANS
Freshcotton Sale

Ook de Vans Sk8-Hi is in de sale te vinden in een ‘Black Zebra’ colorway. Het paar heeft een zwarte upper met een zebra patroon op het middenpaneel. De Vans streep is in het zwart gestikt en ook de veters kleuren zwart. Verder zijn de middenzolen in het wit gezet en worden ondersteund met bruine buitenzolen.

5. HUF In Concert Bandana

HUF Bandana

Nu is het de beurt aan de In Concert Bandana van HUF. Het item is donkergroen en brengt ode aan muziekant Miles Davis. Zo staat ‘Directions in Music’ in een off-white tintje geschreven en verwijst dit naar zijn verzamelalbum uit 1981.

6. HUF Gathering T-Shirt Natur

Freshcotton Sale

Naast bandana zijn er ook shirtjes van HUF te verkrijgen in de sale. Dit shirt heeft een tie-dye printje gekregen en kleurt oranje met wit. Aan de voorzijde is een roze opdruk te vinden en staat ‘Worldwide HUF’ aan de onderkant geschreven.

7. New Era 59Fifty Seattle Mariners

New Era

Met fitted caps til jij je outfit naar een hoger niveau. Deze cap van New Era is geïnspireerd op de Seattle Mariners, een honkbalclub uit Amerika. Het item kleurt blauw en heeft aan de voorkant een ‘S’ met het Seattle Mariners logo gestikt. Deze kleuren wit en zijn afgewerkt met een groen randje.

8. Gramicci Striped Longsleeve

Freshcotton Sale

De Gramicci Striped Longsleeve kleurt blauw met wit en heeft een relaxte pasvorm. Het item heeft een zak op de linkerborst. Hierop is het Gramicci logo in het rood gestikt.

9. New Amsterdam Surf Association Passport Bag

Passport bag

Een ander tof item uit de sale, is deze Passport Bag van New Amsterdam Surf Association. Het item heeft een vierkante vorm en is ideaal om bijvoorbeeld je sleutels of pasjes in op te bergen. Aan de onderkant is het logo te zien en de treklussen aan de rits en schouderband kleuren neon geel.

10. Quality Blanks Full Zip Track Fleece

Freshcotton Sale

Wij sluiten onze favoriete picks af met een comfortabele vest van Quality Blanks. Het kledingstuk is gemaakt van fleece materialen. Hierdoor blijf jij beschermd tegen de kou. Verder komt het item met een verhoogde kraag en een zilveren rits.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Freshcotton sale. Uiteraard kun je op de website nog een hoop afgeprijsde sneakers, kledingitems en accesoires vinden. Wil je liever zelf door de sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!