Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de Converse End Of Season Sale

10 januari 2022 15:33
Onze favoriete picks uit de Converse End Of Season Sale

De End of Season Sale is volop aan de gang op de website van Converse. In de sale scoor je nu de leukste sneakers, kleding items en accessoires met kortingen die oplopen tot wel 50%. Zo hebben wij een top 10 samengesteld van onze favoriete items uit de sale.

1. Chuck Taylor All Star GR82 Extra

Converse sale

We starten onze favoriete picks met de Chuck Taylor All Star GR82 Extra. Het paar heeft een witte upper gemaakt van CORDURA® materiaal. Dit zorgt ervoor dat het paar niet alleen stevig is, maar ook comfortabel. Verder zijn er twee klittenband-straps op het bovenwerk te vinden. Het silhouet komt met verhoogde middenzolen en hakken. Deze kleuren samen met de veters zwart.

2. Chuck Magic Sweatshirt

Converse sale

De Chuck Magic Sweatshirt is gemaakt van fleece materialen en heeft een zachte feel. Dit maakt het item een geschikt sweatshirt voor in de winter. Het kledingstuk komt met een verhoogde kraag en heeft op de borst en rug een opdruk gekregen. Hierin is het Converse embleem en ‘Make Magic’ in geborduurd.

3. Chuck Taylor All Star Move

Converse sale

Ook de Chuck Taylor All Star Move heeft een opvallend design en mag daarom niet ontbreken in onze favoriete picks. Dit paartje heeft een leren upper en combineert de kleuren zwart met wit met elkaar. Op het middenpaneel komt het embleem van Converse terug. De verhoogde middenzolen hebben een golvende vorm gekregen en geven het silhouet meer vorm.

Embroided Star Chevron Shirt

Converse sale

Een wit sweatshirt is een must voor iedere kledingkast. Dit sweatshirt heeft op de borst het Converse logo in het zwart gedrukt. Het item heeft een relaxte pasvorm en is te combineren in meerdere outfits.

5. Patchwork Chuck 70

Converse sale

Ook de Chuck 70 verdient een plekje in het lijstje. Dit paar heeft een ‘Patchwork’ design en kleurt grijs met beige. Het bovenwerk bestaat uit verschillende lappen stof en zwarte stitchingen. Op het middenpaneel is het Converse embleem te zien en de strepen op het middenpaneel kleuren rood en zwart.

6. Convertible Long Down Jack

Converse sale

Om lekker warm te blijven tijdens de winter, hebben wij de Convertible Long Down Jack. Het item heeft een verhoogde kraag en de capuchon beschermt je tegen de regen. Door de ritsen bij de schouders en heupen is het jack ook makkelijk om te toveren tot een bodywarmer. Hierdoor til jij zelfs in de lente en in de herfst jouw outfit naar een hoger niveau.

7. Authentic Glam Chuck 70

Converse sale

Een ander tof paartje uit de End Of Season Sale van Converse, is de Authentic Glam Chuck 70. Dit paartje heeft een lichtblauw met zwarte kleurenschema en heeft een glazende upper gemaakt van canvas. Ook hier is het Converse embleem op het middenpaneel gestikt. Deze kleurt samen met de veters, tong en strepen op het middenpaneel zwart.

8. Shirt met lange mouw en rits

Converse sale

Dit shirt kleurt off-white met grijs en is een echte eyecatcher. Bij de kraag is een gele rits geplaatst en op de mouwen en borst zijn de Converse brandings te vinden. Het shirt heeft een relaxte pasvorm en kan in elk seizoen gedragen worden.

9. Hybrid Function Chuck 70 Utility

Converse sale

Met de Hybrid Function Chuck 70 Utility geef jij je outfit een gewaagde look. Het model heeft een canvas upper met transparante overlays bij de neus en middenpaneel. De overlay boven de middenzool heeft een golvende vorm gekregen en maakt het paar erg opvallend. De sneaker heeft een beige colorway met zwarte details bij de zolen.

10. T-shirt met geverfde strepen

Converse sale

We sluiten onze favoriete picks af met dit opvallende T-shirt. Het item heeft een gestreept patroon en komt in verschillende groentinten. Op de borst staat ‘Converse’ in het wit geborduurd. Het shirt heeft een losse pasvorm en is ook te verkrijgen in andere kleuren.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de End of Season Sale van Converse. Uiteraard shop je op de website nog een hele hoop andere afgeprijsde sneakers, kledingitems en accessoires voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de End of Season sale scrollen? Klik dan op de knop hieronder!