Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks bij Snipes shop je nu met 20% korting

18 januari 2022 11:54
Onze favoriete picks bij Snipes shop je nu met 20% korting

Van 17 januari tot en met 23 januari 2022 krijg je 20% extra korting op verschillende items bij Snipes. Om de korting te ontgrendelen voer je de kortingscode ‘Jagers’ in tijdens het afreken. Onder andere sale items zijn met de actie voor een nog lagere prijs verkrijgbaar. De code is alleen niet inwisselbaar met andere kortingscodes.

adidas Originals Forum Low

De adidas Originals Forum Low heeft een bovenwerk van leer. De sneaker heeft een licht kleurenschema met zachtroze accenten rondom de schoen. Boven de wreef zit een verstelbare klittenband strap als extra sluiting.

De prijs van deze schoen is nu tijdelijk €72,00.

20% korting Snipes adidas Originals Forum Low

adidas Originals Superstar

De adidas Originals Superstar heeft een bovenwerk gemaakt van leer en is helemaal in het wit. De heeltab, de drie strepen op de zijkant en de branding op de tong zijn in het zwart. Op de tong en op de zijkant van de schoen zitten gouden accenten.

De schoen kost tijdens de exclusieve sale €55,99.

adidas Originals Superstar

Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Hike heeft een extra dikke zool. De buitenzool heeft een ruig profiel en is in het bruin. Op de hak zit een zwarte ster. Het bovenwerk is gemaakt van canvas en heeft een lichtroze kleur. De veters zijn in het wit.

De prijs van deze sneaker is nu €87,99.

20% korting Snipes Converse Run Star Hike

New Balance 5740

De New Balance 5740 heeft een bovenwerk gemaakt van mesh en leer. Zowel het bovenwerk als de middenzool zijn in het wit. De buitenzool heeft een bruine kleur gekregen. De branding op de tong is in het zwart.

Deze New Balance kost nu €95,99.

New Balance 5740

adidas Originals ZX 10.000

De adidas Originals ZX 10.000 heeft een licht kleurenschema. Het bovenwerk van deze hardloopschoen is bedekt in wit, crème, grijs, mintgroen en zwart. Er wordt gebruik gemaakt van mesh, en suède op het bovenwerk. De veters zijn lichtgrijs.

De prijs van deze adidas sneaker is nu €95,99.

20% korting Snipes adidas Originals ZX 10.000

Nike WMNS Zoom Air Fire

De Nike WMNS Zoom Air Fire heeft een bovenwerk van mesh in het wit met oranje en beige accenten. Boven het mesh zitten lederen overlays. De Swoosh, voering en Air Unit zijn een opvallende neon gele kleur. De middenzool is wit en de buitenzool is zwart.

De Zoom Air Fire kost nu met de 20% korting bij Snipes €87,99.

Nike WMNS Zoom Air Fire

adidas Originals OZELIA

De adidas Originals OZELIA heeft een verfrissend kleurenschema. Het bovenwerk is bedekt in lichtgrijze tinten met wit en lichtgeel. Op het lichtgele element zitten de drie adidas strepen in het wit op de zijkant. De zool heeft een organische vorm en is ook in de lichtgrijze kleur.

De prijs van de OZELIA is nu €87,99.

20% korting Snipes adidas Originals OZELIA

Nike WMNS Waffle One

De Nike WMNS Waffle One is een echte eye-catcher. De hielkap en de toebox onder het transparante bovenwerk zijn in een felgele kleur. De rest van het bovenwerk is transparant, beige en zwart. Hierdoor vallen de felle kleuren nog meer op.

De Waffle One kost nu tijdelijk €79,99.

Nike WMNS Waffle One

New Balance 327

De New Balance 327 heeft herfstachtige kleuren op het bovenwerk. De basis van het paartje is oranje. De suède overlays erboven hebben een donkerpaarse kleur. New Balance’s ‘N’ logo zit op de zijkant van de schoen gemaakt van leer en in het donkergroen. De tong en voering daarentegen zijn in het wit.

De prijs van deze New Balance is met de 20% korting bij Snipes €79,99.

20% korting Snipes New Balance 327

Puma RS-Z College

De Puma RS-Z College heeft een bovenwerk gemaakt van mesh, leer en suède. Het mesh is in het wit en in het donkergrijs. De lederen overlays bestaan ook uit verschillende grijze tinten. De suède neus en hiel hebben een groene kleur die er gelijk uitspringt. Deze kleur is ook terug te zien op de tong en op de middenzool.

De RS-Z College kost nu €87,99.

Puma RS-Z College

Vergeet niet dat de korting alleen geldt als de kortingscode ‘Jagers’ is ingevoerd tijdens het afrekenen. De actie loopt nog tot en met zondag 23 januari 2022. Scroll je liever zelf door het aanbod van Snipes? Klik dan op de knop hieronder.