Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete outfits voor de koude dagen bij Footshop

12 november 2023 12:00
Onze favoriete outfits voor de koude dagen bij Footshop

Aangezien de koude dagen nog aanhouden, is het tijd voor wat outfitinspiratie. Daarom hebben we speciaal voor de mannen- en vrouwenlijke Sneakerjagers een aantal outfits samengesteld voor dit koude, natte, maar vooral comfortabele seizoen. In dit artikel doen wij dit met de seizoens favorieten van Footshop.

Footshop outfit voor vrouwen

Womens outfit 1

In deze eerste outfit staat comfort voorop. Vandaar dat we een heerlijk zacht adidas zip up fleece trui hebben toegevoegd. Ook hebben we er een heerlijke baggy jeans bijgedaan en voor de extra koude dagen is er ook nog een super fijne Carhartt beanie.

Womens outfit 2

Voor deze damesoutfit is het misschien een goed idee om nog even een panty toe te voegen voor wat extra warmte… Maar laten we het daar niet te lang over hebben! Deze outfit bevat onder andere een heerlijk zacht velours vest dat lekker zit. We hebben er ook een Dickies rokje aan toegevoegd. Maar geen zorgen! Gelukkig is er ook een lekker warme North Face puffer om de rok te compenseren. En uiteraard mogen de Dr. Martens hier niet ontbreken.

Womens outfit 3

Deze outfit heeft een tikje meer lef. Een Diesel top gecombineerd met een jeans van Dickies en vormt hiermee de ideale basis voor elke gelegenheid. Voeg daar nog een super leuke bucket hat aan toe voor wat extra warmte. En natuurlijk maken de zilvergrijze ASICS de outfit helemaal compleet.

Footshop outfits voor mannen

Mens outfit 1

Deze eerste outfit oogt misschien eenvoudig, maar als je aandacht besteedt aan de details op de kledingstukken, ontdek je steeds iets nieuws. De button-up broekcombinatie van Nike geeft de outfit een perfecte, rustgevende beige tint. Om de look nog luchtiger te maken, hebben we er ook een mooi paar witte sneakers aan toegevoegd.

Mens outfit 2

Voor de tweede outfit hebben we de camouflage tinten opgezocht. Met deze baggy fit is er geen ruimte meer voor basic. Een hoodie met capuchon is voor dit seizoen essentieel door het extreem regenachtige weer. Ook hebben wij er matchende sneakers bijgedaan om de outfit net nog ietsjes meer compleet te maken.

Mens outfit 3

Wij van Sneakerjagers snappen natuurlijk ook dat dit seizoen draait om absoluut gemak. Daarom hebben wij voor alle mensen die dit seizoen het liefst niets anders doen dan binnen zitten ook een lazy outfit samengesteld. Maar natuurlijk met een twist, de hoodie heeft zoals je ziet een super leuke zip up en de boven en onderkant zijn gelauwerd met rhinestones, gecombineerd met een basic tank en een paar Filling Pieces sneakers.

Welke van deze herfst outfits vind jij het leukst? Laat het ons weten via de Sneakerjagers Instagram! Als je nog meer outfits wilt bekijken, klik dan even op de knop hieronder.