Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete nieuwe styles voor het zomerseizoen nu bij Sidestep

14 mei 2022 12:00
Onze favoriete nieuwe styles voor het zomerseizoen nu bij Sidestep

De zomer staat voor de deur en de temperatuur begint al te stijgen. Bij Sidestep shop je de nieuwste styles voor het komende zomerseizoen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Force 1 ’07 White/Black – Crisp Leather

Air Force 1
Air Force 1

We beginnen onze favoriete picks met de Nike Air Force 1 ’07 White/Black. Dit paartje kleurt wit en heeft een leren bovenwerk. De wordt gecombineerd met een Swoosh en hiel tab die zwart kleuren. De Air Force 1 is een van de meest iconische modellen van Nike en is een essential in iedere garderobe.

Nike Oversized Crewneck – Navy

nike Oversized Crewneck
nike Oversized Crewneck

Dit item is ideaal voor alle omstandigheden. Je kan er in sporten of in relaxen. De crewneck kleurt marineblauw en bevat het Nike Heritage logo dat zorgt voor een vintage look. Het is gemaakt van geborsteld fleece dat glad is aan de buitenkant en warm aan de binnenkant. De schouders zijn verlaagd voor een comfy oversized pasvorm.

Jenneskens X Sidestep Straight leg trousers

Straight leg trousers
Straight leg trousers

De Jenneskens X Sidestep Straight leg trousers ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens enorm comfortabel. De broek heeft rechte pijpen die bruin en off-white kleuren. Verder is de broek gemaakt van een zacht softshell materiaal, wat voor ultiem comfort zorgt. De rits- en klittenband sluiting zorgen ervoor dat de broek goed blijft zitten.

ASICS Gel-Kayano 14 White

ASICS Gel-Kayano 14 White
ASICS Gel-Kayano 14 White

Nu de technische hiking sneaker trend in volle gang is kan de ASICS Gel-Kayano 14 niet van dit lijstje ontbreken. De sneaker heeft een bovenwerk van mesh dat wit kleurt. De overlays en de neus zijn van leer en kleuren zilver. De middenzool kleurt wit met rode details en is gemaakt van het geavanceerde Gel-technologie voor extra demping en ondersteuning.

Nike Sportswear Rpm Waistpack

Nike Waistpack
Nike Waistpack

Met de zomer op de stoep kan dit item niet uit je kledingkast ontbreken. De Nike Sportswear Waistpack is ideaal om je spullen veilig bij je te houden op een festival of tijdens het reizen. De tas is gemaakt van stevig polyester en is pecanbruin van kleur.

Nike Waffle One – ‘Summit White’

Nike Waffle One - 'Summit White'
Nike Waffle One - 'Summit White'

De witte Nike Waffle One ‘Summit White’ is een frisse zomersneaker. De sneaker kleurt wit en heeft een doorschijnend mesh bovenwerk, wat een ademend effect heeft. De overlays zijn suède en kleuren ook wit. Ook heeft de schoen een witte TPU-hielclip, zorgt voor extra energie. Het model combineert een klassiek silhouette met nieuwe innovaties.

24Bottles Urban Bottle – Silver

24Bottles Urban Bottle

Met de stijgende temperaturen is het belangrijk dat je goed gehydrateerd blijft. Het is dan essentieel dat je dan ook een duurzame waterfles bij je hebt. De 24Bottles Urban Bottle is gemaakt van lichtgewicht roestvrij staal. De -0.08 op de fles staat voor de 80 gram CO2 uitstoot die voorkomen wordt door het gebruik van een herbruikbare fles.

Nike Blazer Mid 77 – Vintage OG Black Swoosh

Nike Blazer Mid  77 - Vintage OG Black Swoosh
Nike Blazer Mid  77 - Vintage OG Black Swoosh

De Nike Blazer Mid’ 77 is een van de meest iconische modellen en is daarom ook een van onze favoriete picks. Het witte bovenwerk van leer en synthetisch materiaal geeft de sneaker een retro look. De Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart en de toebox bevat wit suède accenten.

New Balance 5740 White

New Balance 5740 White
New Balance 5740 White

De all-white New Balance 5740 is een frisse sneaker voor de zomer. Het witte bovenwerk is van een ademend mesh. De overlays zijn van leer en kleren wit. Verder heeft de schoen een gum outsole.

Reebok Club C Revenge White Green

Reebok Club c
Reebok Club c

We sluiten de lijst af met de Reebok Club C Revenge White Green. De sneaker heeft een frisse retro look en is ook nog een comfortabel. Het kleurt wit en is gemaakt van leer. De leren overlays zijn voornamelijk wit, maar de schoen bevat ook groene details zoals de streep op het middenpaneel en de hiel tab.

Dit zijn een aantal favoriete nieuwe styles van Sidestep. Mocht je liever zelf door de nieuwste collecties willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.