Skip to content
Brand

De beste New Balance 550 bij StockX

16 februari 2023 21:30
De beste New Balance 550 bij StockX

De New Balance 550 is één van de populairste modellen op dit moment. De kicks zijn iedere keer binnen no time uitverkocht en zijn al in een hoop verschillende colorways gereleased. Heb jij dit silhouet ook misgegrepen? Dan kan je bij StockX terecht. Wij hebben onze tien favoriete releases op een rijtje gezet.

StockX is een online marktplaats waar je sneakers, streetwear, tassen, accessoires en elektronische gadgets kan kopen en verkopen. Het team van de digitale marktplaats is gespecialiseerd in authenticiteit en checkt ieder item dat binnenkomt. Zo weet je 100% zeker dat jouw item legit is.

1. New Balance 550 ‘White/Green’ | BB550WT1

De New Balance 550 ‘White/Green’ is een populaire colorway. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède. Het bovenwerk is voornamelijk wit, maar groen speelt ook een prominente rol. Rondom de neus zit suède. Groen is ook te zien op de buitenzool.

New Balance 550 'White/Green'

2. Rich Paul x New Balance 550 ‘UNC’ | BB550RP1

De Rich Paul x New Balance 550 ‘UNC’ heeft een crème bovenwerk. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer. EEn groot deel van het leer is geperforeerd. Op het bovenwerk zitten donkerblauwe en crème accenten. De middenzool bestaat uit donker- en lichtblauw.

Rich Paul x NB 550 'UNC'

3. New Balance 550 ‘White’ | BB550PB1

De New Balance 550 ‘White’ heeft een volledig wit bovenwerk en past hierdoor bij al jouw outfits. Rondom de kraag en op de buitenzool zitten lichtgrijze accenten. Ook de branding op de tong is in het grijs.

New Balance 550 'White'

4. New Balance 550 ‘Sea Salt/Varsity Gold’ | BB550LA1

De New Balance 550 ‘Sea Salt/Varsity Gold’ heeft een bovenwerk van leer en suède. Het suède loopt over de neus en de rest van het bovenwerk is gemaakt van leer. Op het witte bovenwerk zitten gele accenten. Deze gele kleur is ook terug te zien op de buitenzool.

NB 550 'Sea Salt/Varsity Gold'

5. size? x New Balance 550 ‘College Pack’ | BB550SIZ

size? en New Balance hebben in de zomer van 2021 samen een 550 uitgebracht. Op het bovenwerk zitten de oranje merkkleuren van de Britse sneaker retailer. De rest van het bovenwerk is in het wit met grijs. De middenzool is iets vergeeld, maar de buitenzool heeft de weer opvallende oranje kleur.

size? x New Balance 550

6. Aimé Leon Dore x New Balance 550 ‘White/Grey’ | BB550ALE

De Aimé Leon Dore x New Balance 550 ‘White/Grey’ heeft een minimalistisch kleurenschema. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer, met mesh rondom de kraag. Op het bovenwerk zitten grijze details. De grijze kleur komt ook terug op de buitenzool.

Aimé Leon Dore x NB 550 'White/Grey'

7. New Balance 550 ‘Navy Blue’ | BB550WA1

De New Balance 550 ‘Navy Blue’ is ook verkrijgbaar bij StockX. Het bovenwerk combineert leer en suède. Het leer is wit en heeft donkerblauwe accenten rondom het bovenwerk. De donkerblauwe kleur is ook terug te zien op de buitenzool.

New Balance 550 'Navy Blue'

8. New Balance 550 ‘UNC’ | BB550HL1

De New Balance 550 ‘UNC’ heeft lichtblauwe details op het lederen bovenwerk. Het mesh rondom de kraag heeft deze kleur, evenals de New Balance branding. De rest van het bovenwerk is in het wit. Delen van de buitenzool zijn ook in het lichtblauw.

NB 550 'UNC'

9. New Balance 550 ‘Burgundy Cyan’ | BB550WBG

De New Balance 550 is ook beschikbaar in een ‘Burgundy Cyan’ colorway. Op dit paar is de kraag en de branding in een bordeauxrode kleur. Het andere deel van de branding is in het turkoois. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer en in het wit.

New Balance 550 'Burgundy Cyan'

10. Aimé Leon Dore x New Balance 550 ‘Natural Green’ | BB550A2

We sluiten het overzicht met onze favoriete New Balance 550 releases bij StockX af met de Aimé Leon Dore x New Balance 550 ‘Natural Green’. Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer. Op het bovenwerk zitten zowel groene als gele accenten. Beide kleuren komen terug op de buitenzool.

Aimé Leon Dore x New Balance 550 'Natural Green'

Let op: de laagste vraag varieert per maat en dag. De prijs is afhankelijk van vraag en aanbod van de betreffende sneaker.