Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete loungewear items van New Balance

13 januari 2022 09:30
Onze favoriete loungewear items van New Balance

Op zoek naar een comfortabele outfit? Bij New Balance shop je nu de leukste items uit de dames Loungewear collectie. Om je een beetje inspiratie te geven, laten wij zien hoe je de items uit deze collectie kunt combineren.

Outfit 1: Grey all the Way

Onze eerste combinatie bestaat uit een hoodie en een bijpassende joggingbroek. Beide items kleuren grijs en hebben het NB logo bij de borst en bovenbeen gestikt. Deze kleuren rood en zijn afgewerkt met een witte omlijning. Verder zijn de kledingstukken gemaakt van katoen fleece en hebben ze een sportieve pasvorm.

NB Essentials Hoodie
NB Essentials Hoodie
New Balance loungewear
Small NB Broek Unisex

Outfit 2: Zonneschijn in huis

In onze tweede combinatie staat de kleur geel centraal. Combineer een flexibele legging met een bijpassend shirt. De legging kleurt zwart en heeft bij de onderbenen het NB logo in het geel gezet. Hierdoor is het item mooi te combineren met het T-Shirt.

NB Essentials Shirt
NB Essentials Shirt
New Balance loungewear
NB Essentials Athletic Club Legging

Outfit 3: Blue Chills

Combineer stijl met comfort met de ‘Blue Chills’ look. Deze combinatie bestaat uit een sweatshirt en een bijpassende joggingbroek. Beide items kleuren lichtblauw en hebben een relaxte pasvorm. Verder zijn er witte accenten op de kledingstukken gezet. Deze zijn te vinden bij de opdruk op de borst en in de veters bij de heup.

NB Athletics Intelligent Choice Sweatshirt
NB Athletics Intelligent Choice Sweatshirt
New Balance loungewear
NB Athletics Intelligent Choice Joggingbroek

Outfit 4: Ying & Yang

Onze vierde combinatie bestaat uit een long sleeve shirt en shorts. De long sleeve kleurt wit en is aan de onderkant te verstellen met een trekkoord. Op de borst is een kleine opdruk gezet. De shorts zijn zwart en op de heup is een wit embleem gestikt.

NB All Terrain Tie Dye Long Sleeve
NB All Terrain Tie Dye Long Sleeve
New Balance loungewear
NB Essentials Athletic Club Shorts

Outfit 5: Lazy Sleeves

Ook in onze laatste outfit komen de kleuren zwart en wit terug. Draag een zwarte joggingbroek met een witte longsleeve shirt voor de perfecte outfit in huis (of als je snel boodschappen moet doen!). Op het shirt is het New Balance logo gestikt, evenals op het bovenbeen.

NB Essentiasl Crew Fleece
NB Essentials Crew Fleece
New Balance loungewear
NB Essentials Joggingbroek

Tot zo ver onze combinaties met de items uit de New Balance Loungewear collectie voor dames. Natuurlijk kun je op de website nog een hele hoop comfortabele items shoppen. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan snel hier!