Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete kicks uit de Black Friday sale van Foot Locker

28 november 2021 09:30
Onze favoriete kicks uit de Black Friday sale van Foot Locker

Het is officieel Black Friday en Foot Locker pakt uit. Zij hebben op een hoop verschillende items hoge kortingen. Om een goed beeld te geven van het aanbod hebben wij onze favoriete sneakers op een rijtje gezet. Bekijk je liever zelf het Black Friday aanbod bij Foot Locker zelf? Klik dan op de knop hieronder.

1. Nike Air Max 95 Essential

De Nike Air Max 95 Essential heeft felle accentkleuren. Het bovenwerk bestaat uit grijze tinten met een fluorescerende gele kleur bij de veterogen. Deze kleur komt ook terug in de Air Unit in de middenzool.

Dit paar kost nu €119,99 in plaats van €169,99.

Foot Locker Black Friday Nike Air Max 95 Essential

2. New Balance 327

De New Balance 327 heeft een bovenwerk gemaakt van leer en suède. De overlays en de ‘N’ op de zijkanten zijn gemaakt van suède. De buitenzool loopt door over de neus en over de hiel voor een unieke uitstraling.

De prijs van dit model is nu €99,99 in plaats van €119,99.

New Balance 327

3. Converse UNT1TL3D

De Converse UNT1TL3D heeft een bovenwerk van canvas. Dit paar heeft een split-design. De buitenkant van het bovenwerk is zwart met witte accenten en de binnenkant wit met zwarte accenten. De zoolrand is verhoogd.

De UNT1TL3D kost nu €39,99 in plaats van €84,99.

Foot Locker Black Friday Converse UNT1TL3D

4. Puma Future Rider

De Puma Future Rider heeft een opvallend bovenwerk. Het logo van Puma bestaat uit een patchwork van verschillende materialen. De basis is gemaakt van mesh en de overlays zijn van suède. Op de middenzool staat ‘Make History Now’.

Tijdens de sale kost dit silhouet €59,99 in plaats van €109,99.

Puma Future Rider

5. Nike React Vision

De Nike React Vision heeft een bovenwerk dat is gemaakt van mesh. Dit exemplaar heeft een wit bovenwerk met rode accenten rondom de veters en rondom de hiel. De Swoosh op de zijkant is omlijnd met een grijze kleur.

Dit paar kost nu €69,99 in plaats van €129,99.

Foot Locker Black Friday Nike React Vision

6. New Balance 5740

De New Balance 5740 bestaat uit verschillende materialen en kleuren op het bovenwerk. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van mesh, leer en suède. De branding, ‘N’ op de zijkant en heeltab zijn bedekt in een blauwe kleur.

De prijs van dit model is nu €89,99 in plaats van €109,99.

New Balance 5740

7. Nike Presto

De Nike Presto heeft een zacht bovenwerk van textiel. Het bovenwerk heeft een oranje kleur. Om het bovenwerk zit een schild van hard plastic waar ook de veters doorheen gaan. De middenzool is wit en de buitenzool van dit paar is zwart.

De Presto kost nu €59,99 in plaats van €119,99.

Foot Locker Black Friday Nike Presto

8. adidas NMD R1

Met deze adidas NMD R1 val je meteen op. Alles op deze schoen is in het rood. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, waardoor je dit paar goed kan gebruiken tijdens het sporten.

Tijdens de sale kost dit silhouet €109,99 in plaats van €139,99.

adidas NMD R1

9. New Balance Vision Racer

De New Balance Vision Racer is ontworpen in samenwerking met Jaden Smith. De zool is het meest opvallende element van deze kicks. Met deze schoenen aan ben je een stukje langer dan normaal. Het bovenwerk bestaat uit verschillende grijze tinten.

Dit paar kost nu €119,99 in plaats van €149,99.

Foot Locker Black Friday New Balance Vision Racer

10. Nike Waffle One

We sluiten de lijst met onze favorieten uit de Black Friday sale van Foot Locker af met de Nike Waffle One. Dit model bestaat uit verschillende materialen. Op het bovenwerk zit een transparant mesh met suède en lederen overlays. Het gehele bovenwerk is zwart, inclusief de Swoosh.

De prijs van dit model is nu €49,99 in plaats van €99,99.

Nike Waffle One

Wil jij meer blogs lezen over de deals tijdens Black Friday en Cyber week? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.