Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete items voor de zomer bij Foot Locker

13 juli 2022 18:00
Onze favoriete items voor de zomer bij Foot Locker

Een nieuw seizoen is aangebroken en dat is gelijk een goede reden om te gaan shoppen. Alle truien kunnen uit de kast, om zo ruimte te maken voor nieuwe T-shirts. Bij Foot Locker shop je nu de beste summer must-haves. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet. Wil je liever zelf het aanbod bekijken? Klik dan op de button hieronder!

1. Tommy Jeans Dress

We beginnen het overzicht met deze Tommy Jeans Dress. De roze kleur van de jurk past perfect bij de zomer, ook heeft het een oversized fit waardoor je gemakkelijk in de jurk kunt bewegen. Mocht het te warm zijn kunnen de knoopjes bij de hals open voor meer lucht.

Je shopt de dress voor €39,99

tommy dress
tommy dress

2. PUMA Dua Lipa Shortsleeve Tee

Popicoon Dua Lipa heeft samen met PUMA een collectie uitgebracht. Dit T-shirt is één van de items. Het shirt heeft een gestreepte all-over-print en is gemaakt van dubbelzijdig jacquardmateriaal. De butterfly is geïnspireerd op vintage rave-flyers en staat voor een nieuw begin.

Je shopt het shirt voor €49,99

PUMA T-shirt
PUMA T-shirt

3. adidas Originals Shortsleeve Tee

Het volgende T-shirt is van adidas en heeft een minimalistisch design. Het shirt is gemaakt van katoen en heeft op de borst een klein logo staan. De oversized fit is ideaal voor de zomer.

Je shopt het shirt voor €27,99

adidas t-shirt
adidas t-shirt Foot Locker summer

4. adidas Originals Short

Bij het shirt hoort ook een short. De short heeft een regular fit en is ook gemaakt van katoen. Daarnaast heeft het model een elastische tailleband met aantrekkoord. Wat het een enorm comfortabele short maakt.

Je shopt de short voor €29,99

adidas shorts
adidas shorts

5. adidas Performance Adilette

Deze slippers zijn gemaakt om je de hele dag licht en luchtig te laten voelen. Door de demping bieden de slippers altijd en overal comfort.

Je shopt de Adilette voor €29,99

adidas adilette
adidas adilette Foot Locker summer

6. Nike T100 Retro

Met dit Nike T-shirt ga je voor een echte retrolook, dit is te zien aan het retro logo op de borst en de strepen op de mouwen. Door de neutrale grijze kleur is het shirt overal mee te matchen.

Je shopt het shirt voor €39,99

Nike t-shirt
Nike t-shirt

7. adidas Originals All Over Print

Voor een wat rustigere look is dit adidas All Over Print T-shirt perfect! Het is een volledig zwart shirt met een in het klein een rood logo op de borst. De strepen op de armen hebben een print gekregen.

Je shopt het shirt voor €32,99

adidas t-shirt
adidas t-shirt

8. Champion Basketball

De Champion Basketball short is zeker een summer must-have. Door de kleurencombinatie van donkerblauw en geel val je zeker op. De short heeft een trekkoord en een elastischeband waardoor de short altijd naar jouw pasvorm zit.

Je shopt de short voor €44,99

Champion shorts Foot Locker summer
Champion shorts Foot Locker summer

9. adidas Adicolor 3 Stripe Swimshort

Met de adidas Adicolor Swimshort kun je altijd stijlvol naar het strand of het zwembad. De short voelt zacht aan en is een echte eyecatcher door het minimalistische design.

Je shopt de short voor €37,99

Adicolor 3 Foot Locker summer
Adicolor 3 Foot Locker summer

10. adidas Performance Adilette

Net als de vorige slippers zijn ook deze slippers ontworpen om je de gehele dag comfort te kunnen bieden. Door de twee kleuren, wit en grijs, passen deze slippers bijna bij iedere outfit.

Je shopt de Adilette voor €34,99

Foot Locker summer
Foot Locker summer

Dit waren onze favorieten van de Foot Locker summer must-haves. Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren! Voor meer blogs als deze kun je een kijkje nemen op de Sneakerjagers nieuwspagina.