Skip to content
Upcoming

Onze favoriete hardloop items in de Nike Sale

13 juli 2021 14:50
Onze favoriete hardloop items in de Nike Sale

Bij Nike kun je genieten van een groot aanbod aan Sale items. Dit keer zetten wij de hardlopers in het zonnetje. Als jij opzoek bent naar hardloop gear ben je bij Nike aan het goede adres. Daarnaast is er van alles beschikbaar voor zowel de professionele als de startende hardloper.

Favoriete Nike hardloop kleding

Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete zomerse hardloop gear, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Mocht er toch niks tussen zitten, raden wij je aan om zelf te scrollen door de hardloop items in de Sale. Ga er direct naartoe via de onderstaande knop.

Nike Air Epic Fast

Women’s High-Rise 7/8 Printed Running Leggings

Deze tweekleurige Nike Air Epic Fast Leggings en Tank top set is een must have voor de ladies. Het ontwerp voelt soepel en ondersteunend aan. Daarnaast omhult mesh de rug naar de zijkanten op de broek voor extra luchtstroom. De legging is verder gemaakt van ten minste 50% gerecyclede polyester vezels en de Tank van ten minste 75%. Je draagt bij aankoop van dit product, dus ook meteen bij aan een duurzamere wereld. Klik op de buttons om deze kleurrijke set te kopen!

Nike Air Epic Fast hardloop gear
Nike Air Epic Fast hardloop gear

Nike Run Division

Women’s Packable Running Jacket

Het kan natuurlijk nog steeds regenen of fris zijn in de zomer. Daarom is altijd handig om een running jacket in je kast te hebben. Elk stuk uit de Run Division Collectie is gemaakt op basis van inzichten van hardlopers, verzameld door Nike zijn Advanced Running Concepts team (ARC). Dit Nike Run Division Jacket is waterafstotende en kan worden ingepakt als je het niet meer nodig hebt.

Nike Run Division
Nike Run Division

Nike Techknit Ultra Run Division

Men’s set

De items zijn geventileerd op zones met veel warmte, zoals op de borst, bovenrug en bij de benen. Zo blijf je koel tijdens het hardlopen. De stof voelt daarnaast licht en zacht aan, om je comfortabel te laten lopen. Daarnaast zijn er reflecterende ontwerp elementen geplaatst. Tot slot kun je de items gemakkelijk opbergen. Het zakje aan de achterkant heeft een bungeekoord, waarmee je jouw top gemakkelijk kunt vastzetten en meenemen.

Nike Techknit Ultra Run Division
Nike Techknit Ultra Run Division

Nike Flash Run Division

Men’s Jacket

Dankzij de low-profile taping en het reflecterende ontwerp draait deze jacket om hardlopen in koud of regenachtig weer. De lichte en geweven stof voelt glad en zacht aan tegen je huid. Het bevat daarnaast elementen van waterafstotende stof om de elementen te helpen weerstaan. Er zijn ook handwanten die je warm houden. Ze kunnen worden opgevouwen als ze niet worden gebruikt. Draag de jas met andere Run Division stijlen om optimaal te profiteren van het Run Division systeem.

Nike Flash Run Division
Nike Flash Run Division hardloop gear

Favoriete Nike hardloop sneakers

Nike React Infinity Run Flyknit 2

Women and men Running Shoe

Het Flyknit bovenwerk zorgt voor ademend vermogen waar je dat het meest nodig hebt. De Flywire-technologie biedt extra ondersteuning en stabiliteit via de middenvoet. Daarnaast is de Nike React technologie een licht en duurzaam schuim dat voor een fijne sport sessie zorgt.

Het schuim heeft de vorm van een rocker en biedt ondersteuning tijdens de 3 fases van de pas van een loper. Het biedt flexibiliteit wanneer je voet van de grond komt, een soepele rit wanneer je voet naar voren beweegt en demping bij grondcontact. Er is ook minder materiaal tussen de binnen- en tussenzool aanwezig. Dit betekent dat je dichter bij het schuim zit. Dit zorgt ook weer voor een responsievere ervaring. Het schuim zelf is tot slot wel dik gemaakt, wat voor een zacht gevoel zorgt.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 hardloop gear
Nike React Infinity Run Flyknit 2 hardloop gear

Nike Zoom Mamba 3

Unisex Distance Spike

De Nike Zoom Mamba 3 Unisex Distance Spike is ontworpen voor de steeplechase. Steeplechase is simpel gezegd een hindernis race over 3.000 meter met vier hindernissen en een waterput. Met een enkel-laags, open mesh bovenwerk en geperforeerde voering blijft je voet ademen. De zes-pins spike configuratie zorgt voor een close-to-the-ground gevoel en ongelooflijke grip.

Nike Zoom Mamba 3 unisex
Nike Zoom Mamba 3 unisex

Hopelijk zit er wat hardloop gear voor jou bij! Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer blogposts. Volg ons ook opn Twitter @sneakerjagers. Hierop delen wij nog meer sneaker nieuws en leaks.