Skip to content
Events

Onze favoriete deals uit de Black Friday sale van Foot Locker

26 november 2021 19:30
Onze favoriete deals uit de Black Friday sale van Foot Locker

Het is Black Friday bij Foot Locker en dit vieren ze met hoge kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50% op geselecteerde artikelen. Zo hebben wij onze favoriete deals uit de sale gehaald en voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Max 90 Essentials

Onze eerste favoriete deal uit de Black Friday sale, is de Air Max 90 voor de kinderen. De sneaker uit de jaren 90 combineert de materialen leer en mesh in het bovenwerk. Verder zijn de kicks in het wit en roze gezet en kleurt de Swoosh op het middenpaneel bordeauxrood.

Air max 90 essentials
Air max 90 essentials

adidas Spirit Shark Cuffed

Een goede joggingbroek is een must in iedere kledingkast. Deze comfortabele joggingbroek van adidas is gemaakt van katoen fleece en heeft het adidas logo op de bovenbeen en knie gedrukt. Het item heeft een losse pasvorm en is ideaal voor tijdens het sporten.

Foot Locker Black Friday

Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Hike is een echte eyecatcher en mag niet ontbreken in onze favoriete deals. De schoen heeft een beige upper gemaakt van canvas en het uitstekend profiel bij de buitenzolen geven het silhouet zijn vorm.

converse run star hike
Foot Locker Black Friday

adidas Originals Over The Head hoodie

De adidas Over The Head hoodie is gemaakt van duurzame fleece materialen. Deze zorgen ervoor dat je lekker warm blijft. Aan de voorkant is het adidas logo in het wit gedrukt. Ook dit item kun je tijdens de Black Friday sale voor een lage prijs scoren.

adidas originals over the head

Nike Air Max 96 II

De Nike Air Max 96 heeft een opvallend design en is gemaakt van duurzame materialen. De hielen en neus zijn voorzien van een Nike-demping technologie en zorgen ervoor dat de schoen erg comfortabel is. Op het bovenwerk zijn meerdere gestroomlijnde overlays gestikt en op het middenpaneel is een witte Swoosh te vinden. Dit geeft de sneaker een futuristische look.

Nike AIr MAx 96 II
Foot Locker Black Friday

Nike Essentials Dance

Met dit Nike Essential Dance top steel jij de show. Het topje is volledig zwart en heeft een verhoogde kraag. Op de borst is een dubbele Swoosh te vinden en door zijn strakke pasvorm en rekbare stof is het item perfect geschikt voor dansen.

Foot Locker Black Friday

Puma RS-Z

De Puma RS-Z sneaker heeft door zijn strakke silhouet en felle kleuren een opvallende look. De sneaker is opgebouwd uit hoogwaardig leer en suède. De zolen zijn verwerkt met een demping technologie.

Puma RS-Z
Foot Locker Black Friday

Banlieue Over The Head hoodie

Een ander tof item uit de Black Friday sale, is deze hoodie van Banlieue. Het kledingstuk is volledig zwart en heeft het Banlieue embleem op de borst gedrukt. Het item heeft een simpel design en kan hierdoor met veel outfits gecombineerd worden.

Banlieue over the head

Puma Oslo Maja sneaker

Met de Puma Oslo Maja maak jij je outfit helemaal compleet. De sneaker combineert de kleuren wit en goud en met zijn verhoogde middenzolen is dit paartje een echte eyecatcher.

Puma oslo maja
Foot Locker Black Friday

adidas Open Hem Pants

Deze opmerkelijke broek van adidas haalt zijn inspiratie uit de stijl in de 2000’s. Zo staat er ‘adidas’ op de broekspijpen met glimmende steentjes geschreven en heeft het item een losse pasvorm. Het kledingstuk is gemaakt van zachte fleece materialen waardoor de broek niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel.

adidas open hem pants
Foot Locker Black Friday

Dit waren onze favoriete deals uit de Black Friday sale van Foot Locker. Wil je liever zelf door de items van Foot Locker heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!