Skip to content
Upcoming

Onze End of Season Sale Guide

24 december 2021 21:00
Onze End of Season Sale Guide

Het is weer tijd voor de End of Season sale! Helaas kunnen we in de kerstvakantie niet meer shoppen in de fysieke winkels, maar er zijn genoeg alternatieven om online te shoppen. In dit blog vind je een overzicht met de beste deals en steals.

Houd onze End of Season Sale Guide goed in de gaten voor meer kortingen. Klik op de link hieronder om naar de gids te gaan.

De beste End of Season deals

De beste End of Season deals kan je vinden bij Nike, adidas, New Balance en Puma. Tot en met 20 januari krijg je tot 50% korting op de oude collectie. De kortingen lopen hoog op om ruimte te maken voor de nieuwste items.

Onze top brands & stores

Snipes

Bij Snipes krijg je tot 70% korting. De korting geldt alleen op online-only artikelen. De sale bij Snipes loopt af op woensdag 5 januari.

Foot Locker

Ook Foot Locker maakt ruimte voor nieuwe paartjes en heeft kortingen tot wel 50%. Niet alleen kicks zijn in de uitverkoop, maar ook streetwear items. De End of Season sale loopt af op zondag 23 januari.

JD Sports

Tot en met donderdag 20 januari kan jij jouw kicks voor een lager prijsje halen bij JD Sports. De kortingen lopen bij deze retailer op tot 50%.

BSTN

Ook bij BSTN kan je tot en met donderdag 20 januari tot wel 60% korting krijgen op meer dan zesentwintighonderd items.

Freshcotton

Bij Freshcotton krijg je tot 50% korting op een hoop verschillende sneakers en kledingitems. De sale eindigt op donderdag 20 januari.

Footshop

Footshop doet hun oude collectie weg voor kortingen tot en met 64%. Ook deze sale loopt op donderdag 20 januari af.

Sneakersnstuff

Tot en met 20 januari kan jij shoppen bij Sneakersnstuff met kortingen die oplopen tot maar liefst 70%.

Footdistrict

Bij Footdistrict kan jij terecht voor de leukste fashion items en de tofste kicks. De items hebben kortingen tot 40%. De sale loopt af op donderdag 20 januari.

Afew

Bij Afew krijg jij op een hoop populaire sneakers kortingen tot 50% korting. De uitverkoop stopt op donderdag 20 januari.

Asphaltgold

Bij Asphaltgold krijg je hoge kortingen tot wel 70% op paartjes met nog maar weinig stock. Wees er snel bij, voordat jouw favoriete paartje is uitverkocht. De sale loopt af op donderdag 20 januari.

HHV

Om het begin van het nieuwe jaar te vieren, lanceert HHV de grote Winter Deals. Met de code ‘Winter2021’ krijg je 25% extra korting op sale artikelen. De code is geldig tot en met dinsdag 4 januari.

Footpatrol

Ook Footpatrol doet mee aan de End of Season sale. Tot en met donderdag 20 januari kan je sneakers shoppen met kortingen tot 60%.

size?

size? heeft sneakers, kleding en een hoop accessoires in de sale. De kortingen lopen op tot 50% en de actie loopt af op donderdag 20 januari.

Sidestep

Bij Sidestep kan je terecht voor de grootste sneakermerken. De kortingen lopen op tot wel 55%. De sale loopt af op donderdag 20 januari.

de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf krijg je kortingen tot 50% op een hoop verschillende producten. Ook woonaccessoires vallen in de sale. De actie loopt tot en met maandag 17 januari.


Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs in de gaten.