Skip to content
Upcoming

Ontwerp nu je eigen Nike Epic React Flyknit in NIKEiD

4 mei 2018 16:13
Ontwerp nu je eigen Nike Epic React Flyknit in NIKEiD

Eerder zagen we dat een nieuw model van Nike, de Air Max 270, en de klassieke Nike Air Max 1 nu zelf online te customizen zijn via NIKEiD. Maar nu is er weer een model bijgekomen waarop jij je creativiteit kan loslaten. Een van de nieuwste hardloopsensaties van Nike, de Epic React Flyknit is nu beschikbaar voor NIKEiD.

NIKEiD

Er zijn meerdere dingen die je kan veranderen als je online gaat customizen; de upper, de Swoosh, de hielclip, de veters, de middenzool en de buitenzool. Als finishing touch kan je er nog voor kiezen om het Nike logo op de hak te plaatsen, of een eigen tekst bestaand uit 3 letters of cijfers.

5 voorbeelden om inspiratie op te doen

Nike vroeg vijf hardloop clubs uit de hele wereld om hun eigen unieke ontwerp te bedenken, wat resulteerde in vijf verschillende en opvallende sneakers. Tokio’s Atletiek Verre Oosten loopbaanontwerp is gebaseerd op de Tokyo metrokaart.

Koreatown Run Club, in Los Angeles, heeft de sneaker ontworpen met een palet geïnspireerd op de Koreaanse vlag.

De schoen van Seoul Private Road Running Club bevat het Corinthische helmlogo en gouden accenten om hun marathonprestaties te symboliseren.

De ploeg uit Shanghai gebruikte op de natuur geïnspireerde tinten afgewerkt met het Chinese symbool voor ‘Fly’.

Last but not least werkte Streetwear-label Patta samen met London Track Mafia voor een Triple Black editie van het sportieve silhouet.

De Nike Epic React Flyknit kan vanaf nu volledig worden aangepast met NIKEiD. Hieronder staan nog 3 voorbeelden en een link naar de ontwerp pagina.


Nike Epic React Flyknit iD

Prijs: €170
Shoplink: klik hier >>


De colorways van de hardloop clubs