Skip to content
Upcoming

Ontwerp je eigen UltraBOOST met adidas Mi UltraBOOST Multicolor

3 mei 2018 15:42
Ontwerp je eigen UltraBOOST met adidas Mi UltraBOOST Multicolor

Als je nog geen paartje adidas Ultra Boosts 4.0 hebt kunnen vinden in een kleur die jou aanspreekt, dan is er nu heel goed nieuws voor jou! Vanaf nu kun je bij adidas zelf je Ultraboost zelf ontwerpen op de website van adidas.

Omdat het hier gaat om de UltraBOOST Multicolor zit er op de zijkanten een paneel met verschillende kleuren. Dat hoort bij dit model en kan dan ook niet veranderd worden. Voor de upper heb je vier verschillende kleuren om uit te kiezen; FTWR White, Talc, Collegiate Navy en Black. Je kan kiezen of je een witte of zwarte tussenzool wil en voor de loopzool kan je kiezen uit FTWR White, Black en Solar Red. Voor het tanglabel en de veters kun je kiezen uit 9 verschillende kleuren. De welbekende drie strepen kunnen in effen wit of reflecterend.

       

Zo zijn er eindeloze combinaties te maken en kun je een paar sneaker geheel naar jou smaak afstemmen! Naast dat het helemaal is wat jij wil, is het ook een heel uniek paar. De adidas Mi UltraBOOST Multicolor is nu verkrijgbaar en kost €199,95. Als jij inspiratie hebt gehaald uit dit blog en gelijk aan de slag wil gaan, ga dan nu naar de adidas website en begin met customizen!