Skip to content
Newsfeed

Ontwerp je eigen FRGMT x Converse By You Chuck 70

8 februari 2023 18:33
Ontwerp je eigen FRGMT x Converse By You Chuck 70

Hiroshi Fuijwara’s merk Fragment is samen met Converse een collab aangegaan die jou de kans geeft om een echte designer te zijn. De twee namen introduceren de Fragment x Converse By You Chuck 70.

Vanaf 9 februari 2023 om 10:00 uur krijg jij een week lang de tijd om je eigen Fragment x Chuck 70 te ontwerpen. Hiroshi heeft al meerdere collabs met Converse uitgevoerd. Wat deze samenwerking echter nog specialer maakt, is het feit dat wij voor de allereerste keer de kans krijgen om een product van Fragment te personaliseren!

Tijdens het personaliseren kan er gekozen worden voor de Converse Chuck 70 Hi of Low. De sneaker kan in zes verschillende roze of blauwe tinten gekozen worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een houndstooth patroon, ook wel bekend als het pied-de-poule motief.

Op de hiel kan je het legendarische bliksemschicht logo van Fragment of de initialen van het merk zetten. Kortom, genoeg keus om je creativiteit los te laten op de silhouetten!

Van 9 februari tot 16 februari 2023 kan je aan de slag met ontwerpen van de sneakers via de Converse website. Blijf up-to-date over deze release en vele andere via de Sneakerjagers release kalender!

FRGMT x Chuck 70 zijkant
FRGMT x Converse Chuck 70 roze zijkant
FRGMT x Converse Chuck 70 roze boven
Fragment x Chuck 70 high
FRGMT x Chuck 70 achterkant
FRMNT x Converse Chuck 70 boven aanzicht