Skip to content
Upcoming

Ontwerp je eigen Air Force 1 met 3M™ materialen bij Nike By You

2 november 2020 16:53
Ontwerp je eigen Air Force 1 met 3M™ materialen bij Nike By You

Nike komt weer met nieuwe By You opties voor de Air Force 1. Dit keer kan je het iconische model met 3M™ materialen designen dankzij de Nike By You configurator. De laatste tijd zien we de 3M™ materialen steeds meer terug komen op sneakers, en dan met name op de Air Force 1. Hieronder vind je enkele voorbeelden van verschillende colorways die jij kan ontwerpen!

In 1902 werd het merk 3M™ opgericht als Minnesota Mining and Manufacturing Company. Ondertussen 3M™ een wereldwijd bekend bedrijf geworden dat zich richt op verschillende technologieën. Het eerste product dat zij op de markt brachten was schuurpapier. Dit wilden zij doen door middel van het opgraven van Korund. In plaats daarvan vonden ze anorthosiet waar het 3M™ materiaal van gemaakt wordt. Vandaag de dag zijn ze onder andere bekend om de Post-Its en het Scotch plakband.

Nike Air Force 1 Low 3M™ By You

Met Nike By You creëer je je eigen te gekke creaties op verschillende Nike modellen. Hierbij kan je de mooiste kleuren en materialen gebruiken om een eigen draai aan de sneaker te geven, en dat is dit keer met 3M™ materialen. Deze zorgen voor bijvoorbeeld een reflecterend effect. En wie wil dat nou niet op de klassieke Nike Air Force 1? Maak je sneaker eigen door middel van kleine aanpassingen, of dit nou enkele kleine aanpassingen zijn op het bovenwerk of dat jij je eigen colorway creëert. Alles kan met de nieuwe opties!

Vanavond, op maandag 2 november 2020, zullen deze opties verkrijgbaar zijn bij Nike om 18:00. Er zal een prijskaartje aanhangen van €129,99. Bekijk hieronder enkele opties en houdt de releasekalender in de gaten om altijd op de hoogte te blijven!

3M Nike by You
Air Force 1 3M Nike by You
3M Nike by You Air Force 1
3M Nike by You Air Force 1
Images by: Nike