Skip to content
Staff Picks

Ontvang online korting bij Snipes op sale items

24 december 2021 11:00
Ontvang online korting bij Snipes op sale items

Snipes komt met korting bovenop sale items. Van 22 december 2021 tot en met 5 januari 2021 profiteer je bij Snipes van 30% korting bovenop sale items. Deze deal is alleen online geldig. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete picks uit de Snipes Mega Blow-out sale geselecteerd.

Snipes sale

Nike WMNS Blazer Low Platform

WMNS Blazer Low Platform
Nike WMNS Blazer Low Platform

Het eerste item uit de Snipes sale, is de WMNS Blazer Low Platform. De sneaker heeft een leren bovenwerk met suède details. De platformzool geeft het paartje een opvallende look en kleurt hier wit. Ook de Swoosh heeft een witte kleur gekregen. Het paartje heeft een lage fit en is makkelijk te combineren met verschillende outfits.

adidas ZX 2K BOOST 2.0 Trail

adidas ZX 2K BOOST 2.0 Trail Sneaker
ZX 2K BOOST 2.0 Trail Sneaker

Ook de ZX 2K BOOST 2.0 Trail sneaker van adidas is in de Snipes sale te vinden. Het paartje heeft een groen bovenwerk en camo details op de hiel. De adidas strepen op het middenpaneel kleuren zwart en kleuren goed bij de buitenzool. De ZX 2K BOOST 2.0 heeft een sportieve look en is perfect te dragen bij een work-out of in een dagelijkse outfit.

Nike Sportswear M65 Essential WVN Jacket

Nike W Sportswear M65 Essential WVN Jacket OS
Nike W Sportswear M65 Essential WVN Jacket OS

Ook dit jack van Nike is een van onze favoriete picks. Het item heeft een zwarte colorway en een dubbele sluiting. De taile is te verstellen met een koord en op de voorkant zijn vier zakken gezet. Het jack is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester.

Jordan Sport DNA HBR Fleece Hoodie

Jordan Sport DNA HBR Fleece Hoodie
Snipes Sale

Deze Jordan hoodie voor de heren is een must voor het winterseizoen. Het item kleurt groen en heeft op de voor- en achterzijde een opdruk. Op de borst is het merk gedrukt met het silhouet van een basketbal. Op de achterkant zien we deze opdruk meerdere keren terug komen en lijken deze opgestapeld. De elastische banden bij de heup en mouwen kleuren zwart.

adidas Originals Superstar

adidas Originals Superstar Sneaker
Snipes Sale

De adidas Superstar is een echte classic. Het model is sinds 1969 uitgegroeid tot een iconische sneaker en is nu, zo’n 50 jaar later nog steeds een geliefd model. Dit paartje heeft een beige colorway en heeft de drie adidas strepen op het middenpaneel. Deze kleuren hier wit, evenals de shell-neus en de hiel tab.

Nike WMNS Waffle One Crater

Nike WMNS Waffle One Crater

De Waffle One Crater is er eentje voor de dames en kleurt beige met roze. Het paartje combineert de materialen mesh en suède en heeft een gespikkelde middenzool. De sneaker is onderdeel van de ‘Move To Zero’ campagne van Nike en is van duurzame materialen gemaakt. De middenzool heeft bij de hiel meerdere lagen gekregen wat het een erg opvallend design geeft.

Nike Sportswear Futura Luxe tas

Nike Sportswear Futura Luxe tas
Snipes Sale

Deze tas van Nike is een ideale tas voor dagelijks gebruik. Het item heeft meerdere opbergvakken en is met een rits te sluiten. Het item kleurt burgundy rood en heeft gouden en oranje details. Aan de tas is een kleine pocket gehangen waar kleine items in opgeborgen kunnen worden.

Converse Pro Leather sneaker

Converse Pro Leather Snipes
Converse Pro Leather Snipes

De Pro Leather van Converse heeft een retro look. De sneaker heeft, zoals de naam al doet verklappen, een upper van leer en kleurt hier off-white. De middenzool heeft een vergeelde look en kleurt mooi met de gumzool. Op het middenpaneel is het Converse logo in het turquoise gezet en de Pro Leather branding kleurt hier goud.

Nike Sportswear Essentials Sweatshirt

Nike Sportswear Essentials+ French Terry Crew Sweatshirt
Snipes Sale

Dit sweatshirt voor de heren heeft een washed look. Op de borst is het Nike logo gedrukt en op de zij is een zak met rits te vinden. Hier kunnen kleine items als een sleutel of oortjes in opgeborgen worden. De trui heeft een relaxed fit en een ronde hals. Ook dit item is in de Snipes Sale te vinden.

Jordan Jan Air Festival tas

Snipes Sale

Het laatste item uit onze favoriete picks, is deze Jordan tas. Het item heeft een klein formaat en is perfect geschikt voor het volgende festivalseizoen. Het tasje heeft een schouderband. Deze is verstelbaar en is los te klikken. Op de voorkant is het Jordan logo gezet.

Dit waren een aantal van onze favoriete picks uit de Snipes sale. De Mega Blowout sale duurt van 22 december 2021 tot en met 5 januari 2021. Mocht je liever zelf door de sale heen willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.