Skip to content
Newsfeed

Ontvang 75% korting op fees bij StockX

12 januari 2022 14:10
Ontvang 75% korting op fees bij StockX

2021 was een goed jaar voor StockX. Van de Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ tot aan de Play Station 5, op het resellplatform is er in het afgelopen jaar een hoop gekocht en verkocht. Als bedankje komt StockX met hoge korting op hun fees. Met kortingscode LOYALTY75 profiteer je nu van 75% korting op fees bij je volgende aankoop. Deze korting is tot 12 januari 2022 20:00 uur geldig.

Profiteer van 75% korting op fees bij je volgende aankoop bij StockX. Dit kan met kortingscode LOYALTY75 gedaan worden. StockX is in 2016 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste marktplaatsen voor sneakers. Naast schoenen, kunnen ook items als gameconsoles, horloges en streetwearitems op de website van StockX gekocht of verkocht worden.

Daarnaast maakt het resellplatform gebruik van een ‘verification service’. Bij deze service gaan de items door een procedure heen om te checken of de paartjes wel authentiek en ongedragen zijn. De Verification Service van StockX valt onder de Processing Fees van StockX.

Vergeet dus niet de kortingscode LOYALTY75 aan je volgende bestelling toe te voegen. Zo profiteer je van 75% korting op fees bij StockX. De korting is tot 12 januari om 20:00 uur te gebruiken.