Skip to content
Newsfeed

Ontvang 25% korting tijdens de Solebox Mid Season Sale

19 mei 2023 19:00
Ontvang 25% korting tijdens de Solebox Mid Season Sale

Bij Solebox loopt van 18 tot en met 21 mei 2023 de grote Mid Season Sale! Tijdens deze periode krijg je 25% korting op bijna alles uit het assortiment van Solebox. We geven je de belangrijkste informatie!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor de zomer, een nieuw paar sneakers of bijpassende accessoires, bij Solebox scoor je je gedurende de genoemde periode 25% korting op de gehele site. Het enige wat je nodig hebt om van de korting te profiteren, is de code: MID25. Pas deze kortingscode toe tijdens het afrekenen.

Bij Solebox vind je de beste sneakers, streetwear items en praktische accessoires. Met merken als Nike, adidas, New Balance, BAPE, Carhartt en velen meer is Solebox de ideale plek voor het scoren van je zomeroutfit.

Er zijn enkele producten uitgesloten van de Solebox Mid Season Sale. Dit wordt aangegeven bij de desbetreffende producten. De sale loopt tot 21 mei 2023, dus wees snel! Vergeet niet de kortingscode MID25 toe te passen bij het afrekenen.

Hieronder laten we je enkele items zien die zijn opgenomen in de sale.

We wensen jullie veel plezier met shoppen! Om geen enkele andere kortingsactie te missen, raden we je ook aan om onze nieuwspagina te bekijken: