Skip to content
Newsfeed

Ontvang 25% korting bij BTSN op footwear en apparel

22 november 2021 11:17
Ontvang 25% korting bij BTSN op footwear en apparel

Bij BTSN kun je nu voor 48 uur profiteren van 25% korting. Deze korting geldt voor footwear en apparel en is met kortingscode AF25 toe te passen. Deze code geldt tot 23 oktober 23:59 uur.

Bij BTSN kun je jouw favoriete sneakers, kleding en accessoires kopen. Merken als New Balance, Stone Island en Nike kun je hier onder andere scoren. De webshop verkoopt items voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kun je bij BTSN ook met verschillende raffles meedoen en worden exclusieve modellen hier gereleased.

Met Black Friday om de hoek, komt de shop nu met de Fam Friday Week. De kortingscode AF25 is op alle footwear en apparel toe te passen en ook sale items zijn hierbij inbegrepen. De merken A Kind of Guise, Autry, Birkenstock, Copenhagen Studios, H. Preston CK, Melody Ehsani, Moose Knuckles, Off White x Air Jordan, Parra, Stone Island en Veja zijn uitgesloten in deze actie.

Ook vallen de raffles en releases niet onder de kortingscode van BTSN. Scoor snel jouw favoriete items op BTSN en gebruik de code AF25 tijdens het afrekenen voor 25% korting. Let op: de kortingscode loopt tot 23 november 23:59 uur.