Skip to content
Brand

Ontdek de apparel en lifestyle items uit het eigen merk van solebox

21 april 2024 15:33
Ontdek de apparel en lifestyle items uit het eigen merk van solebox

Wist je dat solebox, naast de nieuwste sneakerreleases en modetrends, ook een eigen merk met unieke kledingstukken aanbiedt? Daarbij legt solebox niet alleen de focus op producten van hoge kwaliteit, maar heeft het ook als doel tijdloze essentials te creëren. En zo divers als solebox zelf is, zo gevarieerd is ook het assortiment!

Zo vind je er een uitgebreide kledinglijn, variërend van stijlvolle shorts en broeken tot trendy T-shirts en jackets. Maar daar blijft het niet bij! solebox gaat verder en biedt ook een scala aan unieke lifestyle producten.

solebox apparel en lifestyle items

Hieronder geven we een overzicht van onze favoriete items uit de verschillende categorieën die solebox te bieden heeft:

solebox shorts en broeken

solebox est. 2002 shorts
solebox Everyday Pants black

Elke stap die je zet moet doordrenkt zijn van comfort zonder in te leveren op stijl. De collectie shorts en broeken van solebox belichaamt deze filosofie perfect. Of je nu gaat voor een relaxte look op straat of een gestroomlijnde stijl voor een avondje uit, de shorts en broeken van solebox bieden de perfecte balans tussen comfort en mode.

solebox T-shirts

solebox EST. 2002 Tee
solebox A Votre Sante Tee

Een T-shirt is niet zomaar een item, het is een canvas voor zelfexpressie. Ook bij solebox is elk ontwerp doordacht en doordrenkt met creativiteit, waardoor je de kans hebt om jezelf uit te drukken. Kies bijvoorbeeld tussen een gedurfde grafische print of een subtiele boodschap!

solebox sweaters en hoodies

solebox Nos Verres Sweater
solebox S-logo Hoodie

Als de dagen korter en koeler worden, bieden solebox sweaters en hoodies de warmte die je nodig hebt. Ontworpen met oog voor details en gemaakt met hoogwaardige materialen, brengen deze kledingstukken comfort en stijl samen in perfecte harmonie.

solebox jackets

solebox Workwear Jacket
solebox S-Logo Coach Jacket

De solebox jackets combineren functionaliteit met een eigentijdse esthetiek. Elk ontwerp is doordrenkt met innovatieve elementen, waardoor je in stijl kunt schitteren, ongeacht het weer!

solebox accessoires

solebox Boxershorts 3 pack black
solebox logo socks white orange
solebox Savoir Vivre Cap black

In de wereld van solebox gaat het niet alleen om kleding, maar ook om de details. De accessoires vormen de finishing touch van jouw look. Of het nu gaat om petten, tassen of sokken, deze items tillen jouw stijl naar een hoger niveau.

solebox lifestyle producten

solebox Nalgene Bottle grey black
solebox stockroom candle black

Tot slot gaat stijl verder dan kleding. Met de solebox lifestyle producten integreer je stijl in elk aspect van jouw dagelijks leven. Van waterflessen tot geurkaarsen en notitieboeken tot paraplu’s, elk item is voorzien van de unieke stempel van solebox.

Graag het gehele assortiment van het eigen merk van solebox bekijken? Duik dan nu in de collectie op solebox’s website!