Skip to content
Brand

Ontdek het sportieve designermerk ON bij Solebox

23 juli 2023 19:54
Ontdek het sportieve designermerk ON bij Solebox

Wist je al, dat je sneakers en andere producten van het populaire sport- en lifestylemerk ON in de schappen en online kunt vinden bij Solebox? Het assortiment omvat een brede selectie actieve kleding en producten die je zullen overtuigen met hun design, goede kwaliteit en geavanceerde technologie.

Het assortiment ON schoenen bij Solebox omvat zowel klassieke modellen als nieuwe varianten en samenwerkingen met andere topdesignermerken. In dit artikel vertellen we je meer over de geschiedenis en de oprichters van het bedrijf en laten we je precies zien wat de revolutionaire CloudTec technologie inhoudt.

Meet ON

Ken je het sportmerk uit Zwitserland nog niet? Geen probleem, we laten je hier kennismaken met het merk ON en het concept! De sportartikelenfabrikant is een grote naam onder sporters en staat vooral bekend om zijn speciale hardloopschoenen met de unieke Cloud-technologie. Het merk streeft vooral een doel na: “To ignite the human spirit through movement”. Omdat ze geloven dat een hele nieuwe band met jezelf kan worden opgebouwd door actieve lichaamsbeweging en sport.

Het gaat er bij ON om je horizon te verbreden en verder te groeien dan jezelf. Door beweging en sport wordt een nieuwe manier van jezelf leren kennen mogelijk gemaakt. ON creëert de perfecte technische voorwaarden om haar klanten in staat te stellen dit potentieel volledig te benutten. Naast hardloopschoenen biedt ON ook andere sportkleding en accessoires voor hardlopers. In hun veelzijdige assortiment vind je weerbestendige hardloopkleding, rugzakken en accessoires, evenals vele andere artikelen voor buitensporten.

Hoe het begon

Het verhaal van het merk On begon in 2010 in Zürich, Zwitserland met de drie oprichters Olivier Bernhard, David Allemann en Caspar Coppetti. Voordat hij het bedrijf oprichtte, was Oliver Bernhard een uitstekende triatleet in Zwitserland en won hij wereldwijd verschillende prijzen. Zijn twee medeoprichters deelden ook zijn passie voor buitensporten.

De gedeelde visie om een hardloopschoen te creëren die nieuwe mogelijkheden biedt om je volledige potentieel te benutten en een betere combinatie van demping en kracht biedt, was het begin van hun project. Zo werd het innovatieve idee van de CloudTec dempingtechnologie geboren.

Marktintroductie en presentatie van CloudTec dempingtechnologie

In 2010 lanceerde ON zijn eerste hardloopschoenen. De introductie van de CloudTec-technologie zorgde voor opschudding in de hardloopschoenenindustrie en wekte de interesse van hardlopers. Deze technologie bestaat uit een geribbelde zool met Cloud-elementen.

Bij elke stap comprimeren de Clouds om zachte demping te bieden. Zodra de druk wordt weggenomen, geven ze de opgeslagen energie vrij voor een responsieve en energieteruggevende stap.

Nadat de nieuwe hardloopschoen met de nieuwe technologie snel populair werd in Zwitserland, wilden steeds meer atleten de schoenen uitproberen. De nieuwe manier van hardlopen die de ON-schoenen mogelijk maakten, inspireerde uiteindelijk ook atleten in andere landen. Het merk begon zijn producten internationaal te distribueren. De aanwezigheid van ON breidde zich eerst uit naar andere Europese landen en uiteindelijk naar de VS en andere regio’s in de wereld.

ON

Dankzij de speciale technologie inspireert ON ook veel topatleten en -teams. Het merk sponsorde bekende atleten uit verschillende sporten, wat de geloofwaardigheid en reputatie van het merk verder versterkte. Zo vestigde ON zich als een merk met schoenen “van atleten voor atleten”.

Ondertussen werken gouden medaillewinnaars samen met de ingenieurs in het ON Lab om de volgende generatie schoentechnologieën te ontwikkelen. De schoenen zijn te vinden op de weg en op het racecircuit, over de hele wereld, waar ze zowel recreatieve en amateursporters als professionals overtuigen.

ON bij Solebox shoppen

Je kunt de sneakers met de unieke CloudTec technologie en andere producten van het merk ook kopen bij Solebox. De schoenen zijn overigens allang geen gewone hardloopschoenen meer. De sneakers worden ook beschouwd als trendy sneakers voor dagelijks gebruik. Het bijzondere ontwerp heeft ook de aandacht getrokken van high fashion labels. Dit heeft geleid tot speciale samenwerkingen die comfort en design naar een heel nieuw niveau tillen.

Bij Solebox kun je bijvoorbeeld de Loewex ON Wmns Cloudventure kopen. De trailrunningschoen heeft een bovenwerk van 100% gerecycled polyester mesh voor optimale ventilatie in een fel paarse kleur en is voorzien van een Missiongrip buitenzool met een speciaal tractiepatroon voor elke ondergrond.

Bij Solebox vind je een breed assortiment ON producten voor elke gelegenheid. Of het nu is om te joggen, hardlopen in je vrije tijd of voor een coole gorpcore look die tegelijkertijd comfortabel is.

Sommige artikelen zijn nu ook in de uitverkoop, dus wees er snel bij als je kans wilt maken op een goede deal. Dit is de perfecte kans om je eigen paar aan te schaffen en het gevoel van “op wolken lopen” te ervaren.

Als je meer nieuws en interessante artikelen over sneakers wilt lezen, bekijk dan zeker onze Sneakerjagers nieuwspagina.