Skip to content
Newsfeed

Ontdek de Jeff Staple x PUMA ‘East West Ivy’ collectie

18 oktober 2023 08:34
Ontdek de Jeff Staple x PUMA ‘East West Ivy’ collectie

Geïnspireerd op de Aziatische-Amerikaanse cultuur, introduceren streetwear-icoon Jeff Staple en PUMA de ‘East West Ivy’ collectie. Waar deze collectie uit bestaat en wanneer het verkrijgbaar is, lees je hieronder!

In de bewogen jaren 60 ontstonden veel modetrends onder invloed van de preppy Ivy League-stijl die floreerde aan de Amerikaanse universiteiten, waarvan de eerste generaties Aziatisch-Amerikaanse studenten deel uitmaakten. Dit tijdperk vormt de basis van de opvallende ‘East West Ivy’ collectie. De collegiale esthetiek uit 1960 komt hier harmonieus samen met de New York City streetwear roots van Jeff Staple.

Zo wordt de samenkomst prachtig tot uiting gebracht door middel van tijdloze chenille badges met een varsity-uitstraling en het gebruik van eersteklas materialen. Inclusief traditionele iconografie afkomstig uit diverse Aziatische culturen.

Je vindt het indrukwekkende design terug op onder andere shirts, jackets en beanies. En natuurlijk ook op sneakers, waaronder de Staple x PUMA Suede ‘Green’ en ‘Brown’ en de Slipstream ‘White’!

Vanaf 19 oktober 2023 is deze unieke combinatie van stijlen en culturen verkrijgbaar op de website van PUMA. Dus maak je klaar om een statement te maken met de Jeff Staple x PUMA ‘East West Ivy’ collectie!

Staple x Puma Suede 'Brown'
Jeff Staple x PUMA 'East West Ivy'
Staple x Puma Suede 'Green' on feet
Jeff Staple x PUMA 'East West Ivy'
Jeff Staple x PUMA 'East West Ivy'
Staple x Puma Suede 'Brown'
Staple x Puma Slipstream 'White'
Staple x Puma Suede 'Green'