Skip to content
Brand

Ontdek de beste Nike Air Max Plus / TN sneakers bij Foot Locker

22 september 2023 17:02
Ontdek de beste Nike Air Max Plus / TN sneakers bij Foot Locker

Foot Locker noemt zichzelf met trots de ‘Home of Nike TN‘ – en dat is niet voor niets! In het assortiment bij Foot Locker vind je tal van trendy modellen en kleurvarianten van dit silhouet. De unieke en futuristische uitstraling, geïnspireerd door een zonsondergang in Florida, maakt het onmiskenbare kleurverloop op het bovenwerk tot een direct herkenbaar icoon. Tot op heden behoort deze sneaker tot de meest geliefde modellen en is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen bij Foot Locker.

Wat is de betekenis achter de naam van de Nike Air Max TN?

De meeste mensen kennen deze sneakers waarschijnlijk als Nike TNs, maar waar staat die afkorting eigenlijk voor? TN staat voor ‘Tuned Air’ en verwijst naar de luchtdemping in de zool van de sneaker. Deze zool draagt bij aan het comfortabele gevoel bij het dragen en geeft de schoen zijn kenmerkende uitstraling met zichtbare Air-elementen. Dankzij het comfort, de ondersteuning en het modieuze ontwerp is deze schoen zowel op straat als onder sporters bijzonder populair.

Met talloze kleurcombinaties en varianten is er voor ieder wat wils als het gaat om het vinden van de perfecte Nike TN bij Foot Locker. Of je nu de voorkeur geeft aan een ingetogen stijl of juist op zoek bent naar opvallend en gedurfd, hier is het juiste model te vinden voor elke smaak.

De klassieke TN modellen

Als je het eenvoudig wilt houden en je wilt richten op de futuristische vorm van de sneaker, kun je kiezen voor de zwarte of witte kleur. Deze versies zijn eenvoudig en slim, ze passen overal bij en zien er sportief uit.

De Nike Tuned 1 is ook verkrijgbaar in meer opvallende kleurstellingen. In de warme ‘Red-Black’ colorway en in de ‘Black-Sundial’ kleur heb je een coole streetstyle look die je kunt combineren met een zwarte broek en een oversized shirt met print.

De TN 1 is ook verkrijgbaar als WMNS-model bij Foot Locker. De kleurstellingen zoals ‘Hemp-Black-White’ en ‘Maui-Antarctica’ zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en kunnen worden gecombineerd met zowel chique als sportieve stijlen.

Nike Tuned 1 Terrascape

De Nike Tuned 1 Terrascape is een aangepast model van de klassieke Nike Tn. Het meerlaagse bovenwerk met open mesh accenten benadrukt de futuristische details. De frisse look en het gebruik van gerecyclede materialen maken de sneaker een absolute eyecatcher die ook nog eens duurzaam is.

Dit waren slechts enkele van de Nike TN modellen in het Foot Locker assortiment. Wil je nog meer modellen ontdekken, klik dan zelf door het aanbod.

Als je meer nieuws wilt lezen uit de wereld van sneakers en streetwear, bekijk dan onze Sneakerjagers nieuwspagina.