Skip to content
Upcoming

Ongelofelijk zacht en onwijs populair. Het Nike ‘Fur’ pack is nu verkrijgbaar

9 november 2020 13:17
Ongelofelijk zacht en onwijs populair. Het Nike ‘Fur’ pack is nu verkrijgbaar

Vandaag, maandag 9 november, is het Nike Fur pack gedropt! Het pack bestaat 3 WMNS Air sneakers, namelijk: de Nike Air Max 90, Air Max 95 en Nike Air Force 1 Shadow beschikken over vrolijke kleuren en fur details. Niet alleen zijn ze heel erg leuk, de sneakers zijn ook nog eens lekker warm! Het pack is vanaf vandaag te verkrijgen.

Nike Air Max 90 Fur ‘Atomic Pink/Laser Blue/Solar Flare’

De Nike Air Max 90 is een echte klassieker. De sneaker viert dit jaar zijn 30 jarige bestaan en verdient een plekje in elk pack! Ook hier is de sneaker gebruikt. Atomic Pink/Laser Blue/Solar Flare wisselen elkaar af op een zwart bovenwerk. De ‘Fur’ details zijn te vinden op de tong en voering in de blauwe en zwarte kleur. De sneaker is naast super stoer ook ontzettend comfortabel en lekker zacht.

Nike Air Max 90 Fur 'Green/Pink'

CT1891-600 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Nike Fur pack - Nike Air Max 90

Nike Air Force 1 Shadow SE Fur ‘Atomic Pink/Laser Blue/Solar Flare’

De Nike Air Force 1 Shadow was dit jaar onwijs populair onder de vrouwen. Het OG basketbaldesign krijgt op deze sneaker een speelse make-over met meerdere lagen, kleuren en materialen. Ook hier zien we een vrolijke colorway. De verdikte midzool is wit. Het bovenwerk valt lekker op met veel kleuren op een zwart bovenwerk. De ‘Fur’ accenten zijn ook hier te vinden op in de voering.

Nike Air Force 1 Shadow SE Fur 'Multi Black'

CT1985-700 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
Nike Fur pack -  Nike Air Force 1 Shadow

Nike Air Max 95 Fur ‘Atomic Pink/Laser Blue/Solar Flare’

Deze Air Max 95 heeft een voornamelijk zwart bovenwerk. De welbekende ‘golven’ zijn bedekt met ‘Fur.’ Aan de buitenkant hebben deze een roze en oranje kleur. Terwijl de strepen aan de binnenkant een groen en blauwe kleur hebben. Het ‘Fur’ is nog een keer terug te vinden op de zwarte tong van de Air Max. De sneaker wordt afgemaakt, met een licht roze kleur op de zool.

Nike Air Max 95 Fur 'Black'

DB9577-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Fur pack - Nike Air Max 95

Houd de Sneakerjagers blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Meer sneaker nieuwtjes en content vind je op onze Instagram!