Skip to content
Upcoming

On-feet foto’s duiken op van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

13 augustus 2020 14:57
On-feet foto’s duiken op van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

Een aantal weken geleden doken de eerste beelden op van een nieuwe samenwerking tussen PEACEMINUSONE x Nike op de Air Force 1. Samen hebben zij opnieuw het Air Force 1 model in een nieuw jasje gehezen. Nu zijn er nieuwe on-feet foto’s opgedoken van de sneaker.

Het is niet voor het eerst dat PEACEMINUSONE x Nike hun handen ineen slaan voor een indrukwekkende samenwerking op de Air Force 1. In november 2019 verscheen er ook een Air Force 1, echter was deze wat donkerder aangekleed dan de aankomende sneaker. Toen was de sneaker namelijk verwerkt in een zwarte colorway.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise 2.0’ | DD3223-100

Dankzij @yankeekicks hebben we duidelijke, gedetailleerde on-feet foto’s gekregen op de sneaker. Allereerst zien we al gauw dat de sneaker verwerkt is in een wit/zwart kleurenpallet. Net als de collab die in november 2019 verscheen kan ook bij deze colorway een laag verwijderd worden. Onder deze laag is namelijk een persoonlijk artwork te vinden van G-Dragon. Op de tong is de kenmerkende PARAMINUSONE branding te vinden, namelijk het madeliefje. Om wat extra contrast aan de sneaker toe te voegen is er gekozen voor zwarte veters en een zwarte Swoosh. Verder loopt er onder het bovenwerk een witte midsole met hierop zwarte vegen.

Volgens geruchten zal de samenwerking in september 2020 droppen voor een retailprijs van €200,-. Check onze Releasekalender voor alle aankomende sneaker releases en scroll naar beneden voor de on-feet foto’s.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para-Noise' - White

DD3223-100 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
PEACEMINUSONE x Nike
PEACEMINUSONE x Nike
PEACEMINUSONE x Nike
Images by @yankeekicks