Skip to content
Upcoming

On-Feet foto’s duiken op van de Nike Air Max 90 ‘Trail Multi’

13 juli 2020 19:35
On-Feet foto’s duiken op van de Nike Air Max 90 ‘Trail Multi’

In juni 2020 doken de eerste foto’s op van de Nike Air Max 90 ‘Trail Multi’. Dit waren in-hand foto’s zodat je een duidelijk beeld van de sneaker kreeg. Nu zijn er on-feet foto’s opgedoken en deze geven je een nog beter beeld van de nieuwe colorway.

Nike Air Max 90 ‘Trail Multi’ | CZ9078-784

Deze Air Max 90 is verwerkt in een opvallend kleurpallet. Zo zien we de kleuren beige, oranje, paars, blauw en groen terugkomen op allerlei panelen van de sneaker. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh en is verwerkt in de kleuren beige en blauw. Hierop lopen meerdere overlays die zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals mesh leer en rubber. Op de overlays zijn allerlei lusjes te vinden die de sneaker de Trail look and feel geven. Daarnaast zijn er ook twee pull tabs die ervoor zorgen dat je de sneaker makkelijk aankrijgt!

Tot dusver is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar we verwachten dat de sneaker in de komende weken zal droppen via Nike! Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates. Scroll naar beneden voor de on-feet foto’s van de sneaker.

Air Max 90 Trail
Air Max 90 Trail
Air Max 90 Trail