Skip to content
Newsfeed

On-foot beelden van de Nike Dunk Low ‘Chenille Swoosh’

28 augustus 2022 16:29
On-foot beelden van de Nike Dunk Low ‘Chenille Swoosh’

Nike houdt zijn Dunk Low aanbod verfrissend door nieuwe details toe te voegen aan het silhouet. Zo hebben we al verschillende colorways gezien met een Chenille Swoosh. Daar zal zich nog een kleurstelling aan toevoegen die de kleuren ‘Grand Purple’ en ‘Neptune Green’ combineert. Onlangs zijn er on-foot beelden van het paartje verschenen. Wanneer de sneaker zal gaan releasen is helaas nog niet bekend.

De aankomende kleurstelling doet denken aan de Charlotte Hornets, een basketbalteam uit Amerika. Dit is vooral terug te zien aan de kleurencombinatie van ‘Grand Purple’ en ‘Neptune Green’.

De overlays, veters en binnenvoering, hebben de ‘Grand Purple’ kleur gekregen. ‘Neptune Green’ wordt gebruikt als accentkleur, dit is te zien op de Nike branding, heel en de randen van de Chenille Swooshes. De basis kleurt wit, waardoor de andere kleuren erg opvallen.

Helaas is er nog geen release datum bekend voor het paartje, wel wordt verwacht dat deze nog in 2022 zal gaan uitkomen. Hou daarom vooral onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven over deze release!

Nike Dunk Low Chenille Swoosh
Nike Dunk Low Chenille Swoosh
Nike Dunk Low Chenille Swoosh
Nike Dunk Low Chenille Swoosh
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date