Skip to content
Newsfeed

On feet beelden van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88

14 maart 2023 12:10
On feet beelden van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88

Sinds 2021 werkt Nike samen met de popicoon Billie Eilish. Naast dat de zevenvoudig Grammy Award zangeres erg succesvol is als artiest is zij ook nog een ware sneakerhead. Met de release van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 laat ze haar liefde voor sneakers duidelijk blijken. Wanneer deze collab zal droppen is voor nu onduidelijk, maar we kunnen de Nike Air Alpha samenwerking ergens in 2023 verwachten.

Het Nike Air Alpha silhouet is een van de weinige basketbalsneakers die Michael Jordan heeft gedragen buiten de Jordan-lijn. Billie Eilish heeft de originele kleurstelling die MJ droeg teruggebracht in deze samenwerking.

De Billie Eilish x Nike Air Alpha komt in de kleuren ‘White’, ‘Fire Red’, ‘Black’ en ‘Neutral Grey’. De rubberen klittenbanden zorgen ervoor dat je de sneaker extra strak rondom de wreef kunt spannen. Ook komt de tong met een grafische design van een basketbal met de tekst AA88 Force.

Helaas is er nog geen release datum bekent voor de Nike Air Alpha Force 88, echter kunnen we de sneaker waarschijnlijk in 2023 verwachten. Houdt onze release kalender in de gaten voor updates rondom deze release. Ben je benieuwd naar de eerdere Billie Eilish x Nike samenwerkingen? Klik op de button hieronder.

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet zijkant
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet achterkant
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet zijkant en achterkant
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet voorkant
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet rechterzijde
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 on feet van linkerzijde