Skip to content
Newsfeed

On feet beelden eBay x Nike SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’

15 september 2022 13:55
On feet beelden eBay x Nike SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De on feet beelden van de eBay x Nike SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’ zijn opgedoken. De sneaker heeft een opvallend silhouet en komt in de kleuren van eBay. De SB Dunk Low haalt inspiratie uit een colorway uit 2008. De eBay x Nike SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’ heeft nog geen releasedatum.

De ‘Sandy Bodecker’ krijgt er een nieuwe variant bij. De colorway brengt ode aan de sneaker die in 2008 aan skater Sandy Bodecker gegeven werd toen hij met pensioen ging. Bodecker heeft een grote rol gespeeld in de Nike SB collectie. In 2018 overleed de skater en nu, zo’n vier jaar later, krijgt de SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’ een re-release.

De sneaker is in samenwerking met eBay ontworpen en komt in de kleuren van de online marktplaats. Een opvallend detail aan de sneaker, is het cut-out silhouet. Zo zijn er over het gehele silhouet verticale cut-outs te zien. De Dunk Low heeft een witte upper en de overlays kleuren rood, groen, geel en blauw.

De tong is van textiel en heeft het Nike label gekregen. Hierop is de tekst #NIKESBFOREVER gezet. De kraag kleurt lichtgroen en het leer heeft een glimmende finish. De middenzool kleurt wit en wordt ondersteund door een rode buitenzool.

De eBay x Nike SB Dunk Low ‘Sandy Bodecker’ heeft nog geen officiële releasedatum. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

On feet beelden eBay x Nike SB Dunk Low 'Sandy Bodecker'
On feet beelden eBay x Nike SB Dunk Low 'Sandy Bodecker'
On feet beelden eBay x Nike SB Dunk Low 'Sandy Bodecker'